Поради

Ці знаки Зодіаку – найбільші трудоголіки

Ці знаки Зодіаку – найбільші трудоголіки

Хто з представників зодіакального кола звик не працювати, а вкалувати.

Лев

На перший погляд може здатися, що Леви ухиляються від навчання і роботи. Однак це не зовсім так. Підопічні цього знаку просто не хочуть витрачати час на те, що їм не цікаво або, на їхню думку, неперспективно. А ось якщо вже вони знаходять справу до душі, то ніщо їх не зупинить, і Леви будуть «пахати» практично цілодобово. Найчастіше представники знаку забувають про сон, вихідні і відпустку.

Діва

У Дів просте правило - або працювати багато, або не працювати взагалі. Зазвичай представники знаку вибирають перший варіант. Вони і рідко відпочивають, тому що бояться, що стануть не потрібні керівництву, втратять навички або їх справа зупиниться. А вже якщо від кількості відпрацьованих днів залежить зарплата, то найчастіше Діви взагалі перестають з'являтися вдома.

Козеріг

Ще одні трудоголіки - це Козероги. Підопічні цього знаку не сприймають ухиляння і перекурів на роботі, навіть якщо вона їм не дуже подобається. Найчастіше вони навіть не обідають і не роблять перерв, ставлячи собі воістину глобальні завдання на робочий день.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: психологія, цікаво знати, поради астролога
В тему