Поради

Риси характеру у чоловіків, які обожнюють жінки

Риси характеру у чоловіків, які обожнюють жінки

Про те, що чоловіки «люблять очима», багато хто вже чув. А що в чоловіках приваблює жінок? Якщо прибрати все «минуще», зовнішнє і удаване, що ж можна знайти в партнері?

  • Напевно, однією з найпопулярніших якостей буде надійність. Чоловік поруч, на нього можна покластися, він вирішує питання, він там, де обіцяв бути в потрібний час і в обумовленому місці. Здавалося б, простіше нікуди, але чомусь цією якістю нехтують багато кавалерів. І зовсім даремно. Надійність, на відміну від слави, краси, статусу і грошей нікуди не дінеться.
  • А там, де надійність, ніяк не обійтися без чесності. Тому що саме чесність створює відчуття безпеки, адже будь-яка, навіть маленька брехня, буде відчуватися на тонкому плані, як спотворення простору і створювати тривожність, напругу.
  • Впевненість в своїх діях, віра в себе і свою справу. Якщо це не переходить в сліпий фанатизм, а чоловік чітко, планомірно йде до своєї мети і обґрунтовує свій шлях - він обов'язково приверне послідовників і тих, хто із захопленням спостерігає за його рухом.
  • Рідко усвідомлюваними, але незмінно привабливими були і залишаються спокій і витримка. Саме цим чоловік може підкорити - бути стійким там, де жінку переповнюють емоції. Саме поряд з таким чоловіком вона сама заспокоюється, розслабляється і відчуває опору, підтримку і захист.
  • Про розум і інтелект теж забувати не варто. Цікавий співрозмовник здатний захопити і відкрити нові горизонти, дарує нові враження і переживання, а головне - з таким чоловіком не нудно. За ним хочеться йти і досліджувати, пізнавати, його чекають, його експертності довіряють. Головне застосовувати цю якість вміло, без спроб показати свою перевагу і приниження того, хто знає і вміє менше. Неспроста вчителі, тренери, коучі викликають підвищену увагу у студенток.
  • Почуття гумору також здатне притягнути і любов, і увагу, головне - не переборщити, не піти в відверту вульгарність і не висміювати саму жінку і взагалі кого-небудь. Уміння розвеселити, підняти настрій, зробити простір гармонійнішим і світлішим - рідкісні, але затребувані якості.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: чоловіки, жінки, стосунки, психологія
В тему