Поради

Як на першому побаченні визначити, наскільки чоловік пристрасний коханець

Як на першому побаченні визначити, наскільки чоловік пристрасний коханець

Розчарування в сексуальному партнері може поставити хрест на стосунках. Чи починати їх в принципі, можна вирішити вже на першому побаченні, з великою часткою ймовірності визначивши темперамент вподобаного чоловіка, розповіла сексолог і психолог Катерина Кисельова.

За її словами, відповідь завжди на поверхні. Досить лише звернути увагу на те, як залицяльник ставиться до жінки і які риси характеру демонструє.

Кисельова виділила чотири типи представників чоловічої статі.

Невиправний романтик

Найбанальніший, на думку сексолога, тип, до якого відносяться романтичні, акуратні й обережні чоловіки. Такий прихильник багато говорить, розповідає історії, але намагається не торкатися до обраниці. Він ввічливий, але не більше того. З таким чоловіком активну роль у ліжку доведеться брати на себе, так як він, швидше за все, має невеликий сексуальний досвід, або не має його зовсім.

Ловелас

Практично кожна жінка зустрічала таку людину. Такі люди привабливі і впевнені в собі. Всякий раз вони намагаються доторкнутися до супутниці і кожен їхній дотик не може не спокушати. З такими чоловіками в ліжку можна отримати багато приємних і яскравих відчуттів. Але головний мінус представників цього типу - мінливість, попередила Кисельова. Ловеласи можуть мати відразу кілька партнерок, тому важливо відразу визначитися, що важливіше: бути єдиною або отримувати насолоду в ліжку.

«Поспішайко»

У таких чоловіків завжди багато різних цілей і завдань, які необхідно вирішувати «тут і зараз». Вони хочуть домогтися всього, що тільки можливо. Схоже вони ставляться і до слабкої статі. Відносини з ними - «просто секс і нічого зайвого», а жінка в такому випадку - чергова мета. У ліжку з таким чоловіком можуть бути хорошими прелюдії, проте фінальна частина може розчарувати.

Безумець

З таким чоловіком добре лягати в одне ліжко, якщо не вистачає гострих відчуттів і хочеться спробувати в інтимному житті щось нове. Така людина прагне експериментів і чогось нового.

З таким партнером можна дізнатися нові пози і отримати незнайомі раніше відчуття. Але це не завжди обіцяє задоволення, адже секс для таких чоловіків - просто нове випробування, а чи буде добре жінці, справа десята.

Якого чоловіка вибрати, вирішувати доведеться самостійно. Головне, щоб це була та людина, яка припаде до душі, вважає сексолог. Вона нагадала, що будь-які стосунки стануть кращими і точно вийдуть на новий рівень, якщо партнери не будуть соромитися розмовляти про секс і розповідати один одному про свої бажання.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, стосунки, психологія
В тему