Поради

Ці знаки Зодіаку йдуть раз і назавжди

Ці знаки Зодіаку йдуть раз і назавжди

Розлука – це неприємна штука. Як вона відбувається, залежить від багатьох факторів, в тому числі, від знака Зодіаку. Деякі з них йдуть відразу і безповоротно.

Овен

Овен, закохавшись, в принципі не помічає недоліків партнера і проблем у відносинах, навіть коли не звертати увагу на те, що відбувається, стає неможливо. Овен продовжує переживати, але заперечує ситуацію.

З огляду на те, що це вкрай упертий знак, він може терпіти роками. Однак, якщо з якоїсь причини у Овна пройдуть почуття до партнера, ситуація зміниться радикально і вкрай швидко.

На першому етапі він не вдаватиметься до жодних дій до розриву, а почне ігнорувати другу половинку, всіляко виявляючи свою зневагу і розчарування у відносинах.

Якщо партнер не втече добровільно, Овен, почекавши якийсь час, збере речі і піде, без розмов і не прощаючись. І буде згадувати про минулі відносини з ностальгією, ні на хвилину не допускаючи думки про їх відновлення.

Козеріг

Козеріг здебільшого зосереджений на кар'єрі, тому в стосунках довгий час може не помічати проблем. З огляду на, що більшість представників знаку не дуже емоційні, то навіть невдоволення може проявлятися виключно внутрішнім роздратуванням.

Так може тривати роками, особливо якщо є спільні інтереси, діти, бізнес. Козеріг намагатиметься зв'язатися з партнером, пояснити, чим і чому він незадоволений і що б хотів змінити.

У разі, коли його не почують, все накопичене невдоволення може прорватися назовні раптово, і це буде початок кінця. Коли Козеріг приймає рішення про розрив, ніякі благання і обставини не змусять його змінити рішення. Він іде безповоротно і перестає підтримувати будь-які контакти.

Скорпіон

Скорпіон володіє непростим характером, але, що стосується особистого життя, йому складно зізнатися навіть собі, що помилився у виборі партнера. Він зазвичай довго закриває очі на те, що його не влаштовує, потім спостерігає і робить висновки, після намагається вивести на розмову, задаючи навідні запитання.

Якщо ситуація не змінюється, Скорпіон може зачаїтися і почати готувати шляхи відходу. Він відсторонюється від партнера психологічно, але продовжує спостерігати в надії на зміни. Зрозумівши, що шансів немає, збирає речі і зникає без пояснень.

Партнеру дуже пощастить, якщо Скорпіон з часом не помститься.

Якщо ваш партнер - один з цих знаків, будьте уважні, щоб уникнути розлуки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, кохання, поради астролога
В тему