Поради

Знаки Зодіаку, які ненавидять один одного

Знаки Зодіаку, які ненавидять один одного

Любити когось - дуже просто. Ви спробуйте вибрати з довгого списку упирів одного і ненавидіти його до мозку кісток - складніше буде. У цих знаків зодіаку це виходить чудово.

Скорпіон і Терези

Скорпіону потрібно видати Нобелівську премію за вміння вправно закручувати гостросюжетні інтриги і зіштовхувати лобами найближчих людей. Але єдиний, на кого ця «магія» не поширюється - Терези. Красуні у себе в душі таку гармонію налагодили, що жодна негативна думка не проскочить - зашибе ще на підході в мозок. За логікою речей не можуть такі полярні знаки жити на одній планеті - звідси і конфлікт.

Лев і Діва

Так, розуміємо, занудну Діву з її моралями взагалі мало хто виносить, але зі Левом вони - закляті вороги. Тому що Левиця може витерпіти тільки компліменти, а ось критику ви, будь ласка, засуньте собі самі знаєте куди. У той же час Діву красуня виводить з себе вже навіть оцієї своєю царською ходою і претензійним смаком - явно викаблучується. Тому бачити в одному приміщенні Діву і Левицю і спостерігати за їх мовчазним конфліктом - цікавіше будь-якого фільму Стівена Спілберга.

Рак і Стрілець

Рак не може винести Стрільця вже тільки через один факту його існування. А якщо копнути глибше і згадати, що кожні вихідні Стрільця проходять крутіше за наші найсміливіші бажання, то можна швиденько приєднатися до Раку і її ненависті. Стрілець ж, в свою чергу, не розуміє, як можна заповзти в найдальший кут будинку і насолоджуватися запахом затишної пилюки, коли можна замахнутися на весь світ.

Водолій і Близнюки

По суті, Водолій і Близнюки - клони один одного: обидва харизматичні, талановиті, люблять вляпатися в історію і вийти з неї з душевною раною і новою піснею. Але ділити є що – місце під сонцем і загальне обожнювання. Не може ж бути відразу дві душі компанії, два пупа землі і два сонця, правильно? Ось і вони ворогують.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: цікаво знати, поради астролога, психологія
В тему