Поради

Яким знакам Зодіаку пощастить в 2021

Яким знакам Зодіаку пощастить в 2021

При складанні гороскопів індійські астрологи враховують положення не тільки Сонця, а й Місяця.

Причому кожна зупинка супутника відповідає певній тварині-тотему людини, яка народилася в цей проміжок часу. Всього таких позицій, відомих як Накшатра, 27.

У 2021 року зірки обіцяють свою прихильність чотирьом представникам індійського зодіакального кола. За словами астрологів, вони стануть справжніми улюбленцями фортуни.

  • Передусім, пощастить Реваті (1 – 12 квітня, тотем – слон). Цим людям буде надано шанс налагодити справи в роботі і бізнесі, отримавши істотну вигоду. Якщо деякі Реваті хочуть в чомусь змінити своє життя, то початок року дасть їм необхідні для цього сили і можливості.
  • Не менш вдалим 2021 рік буде для Ардра (22 червня – 5 липня, тотем – собака). Якщо в перші місяці року представники цього знака проявлять потрібну активність, справи швидко підуть вгору. Зірки подарують їм впевненість, тому досягнутий успіх не відлякають навіть заздрісники і конкуренти. Сімейних Собак чекає новий виток у стосунках.
  • У першій половині року добре підуть справи у Магха (17 – 30 серпня, тотем – щур). Їм важливо звернути увагу на свої вміння та показати їх по повній. Завдяки отриманим у минулому навичкам і працьовитості легко вдасться обійти конкурентів. Що стосується другої половини року, то вона буде вдалою для серйозних стосунків і створення сім'ї.
  • А ось Сваті (24 жовтня – 6 листопада, тотем – буйвол) новий рік приготував цілий калейдоскоп подій. Причому з’являтися вони будуть досить стихійно. Мова, в тому числі, йде про можливості, які не можна втрачати. Зірки радять прислухатися до своєї інтуїції, щоб вчасно схопити удачу за хвіст. І в кар’єрі, і в любові все буде складатися якнайкраще.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп, поради астролога, цікаво знати
В тему

Останні матеріали