Поради

Найлицемірніші знаки Зодіаку

Найлицемірніші знаки Зодіаку

Лицемір – людина, чиї вчинки і думки суперечать один одному. Це той, хто в обличчя вам говорить одне, а думає про вас зовсім інше. А вже що він може сказати про вас оточуючим, можна тільки здогадуватися або з жахом дізнатися згодом.

Яких же знаків зодіаку найчастіше підозрюють в лицемірстві?

Терези

Першими на згадку прийдуть Терези через їхню нестабільність і постійну зміни думки. У житті Терезів все змінюється так швидко, що оточуючі просто не встигають зрозуміти, що взагалі відбувається. Звідси і відчуття, що вони ненадійні, обманюють, не бувають щирими у своїх намірах.

Особливо такі емоції можуть відчувати ті, хто планував якесь партнерство з Терезами, а вони раптово передумали або взагалі вибрали конкурента.

Справа в тому, що Терезам властиво аналізувати кілька варіантів розвитку подій одночасно і вони вибирають той, який тут і зараз їм здається найвигіднішим. Почуття оточуючих при цьому далеко не завжди їх цікавлять, як то кажуть - це бізнес, нічого особистого.

Близнюки

За схожою причиною лицемірами можуть бути названі і Близнюки – через свою імпульсивність і спонтанність. Їм властиво захоплюватися і всі сили вкладати в досягнення бажаного і так само різко охолоджуватися і відправлятися на пошуки нового, іноді прямо протилежного захоплення.

Що цікаво, Близнюки досить щиро відповідають на претензії – передумали, усвідомили, втратили інтерес. Тому, щоб уникнути неприємних непорозумінь, достатньо просто запитати їх про те, що відбувається.

Стрілець

Лицемірство часто виправдовують прагненням досягати бажаного за будь-яку ціну. І тоді подібну характеристику може отримати Стрілець, адже для нього дуже характерно вважати, що мета виправдовує засоби. Будь-які засоби.

Іноді в подібному баченні того, що відбувається, до нього приєднується Овен - теж великий любитель змітати всі фізичні і моральні перепони на шляху до бажаного. Однак, першість тут все-таки здобуде Стрілець - він не зупиниться ні перед чим. І брехня, і зрада - все можливе, аби перемога залишилася за ним.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, цікаво знати, психологія
В тему