Поради

Буква «М» на руці: що це означає

Буква «М» на руці: що це означає

Хіромантія як наука вивчає зв’язок знаків на руках з подіями життя, вважає, що кожен штрих має своє особливе значення.

Серед «візерунків» особливо виділяють геометричні фігури і букви. Найбільш часто зустрічається на долонях є буква «М», однак у кожної людини вона має різну величину і чіткість. Вважається, що душа такої людини пережила безліч кармічних втілень і набралася досвіду і мудрості.

З точки зору хіромантії, цей знак символізує великі можливості, хороші перспективи і матеріальний достаток. Власники літери «М» на долоні «запрограмовані» на швидке просування по кар'єрній драбині або успіх у бізнесі. Але, як не дивно, іноді ця буква може означати і прихований талант, даний господареві руки, але з якихось причин той про нього не знає або не хоче розвивати.

Утворюється буква «М» з перетину 4 основних ліній на руці: Лінії серця, Лінії життя, Лінії голови і Лінії долі. Кожна з цих ліній протягом життя неодноразово змінюється залежно від того, які цілі переслідує людина і як справляється з життєвими обставинами.

Фортуна благоволить тільки тим власникам знака, які здійснюють чіткі і обдумані дії. Жінкам з буквою «М» на долоні пощастило ще більше: вони наділені прекрасної інтуїцією і легко розпізнають фальш у відносинах і наміри оточуючих.

Якщо говорити про риси характеру власника літери «М», то вони енергійні, цілеспрямовані і більшість з них має харизму. Незважаючи на це, люди з буквою «М» часто стикаються з життєвими труднощами через те, що ставлять перед собою значні цілі і рідко прогинаються під обставини.

Наявність букви тільки на правій руці вказує на амбітність людини і його орієнтованість на матеріальні блага. А ось у лівші знак говорить про виражену доброту і надійність щодо близьких людей.

Зверніть увагу: якщо знак на руці у вас є, а кар'єра не складається і матеріального достатку немає, значить, ви робите щось не так, тому що від народження потенціал у вас великий. У цій ситуації варто задуматися про зміну діяльності або додаткову освіту.

Вивчайте знаки на долонях, беріть до уваги їх значення, але пам'ятайте, що те, що відбувається в житті залежить тільки від вас.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, цікаво знати, прогноз астрологів
В тему