Поради

Для чого потрібен секс-таймер (18+)

Для чого потрібен секс-таймер (18+)

Для того, щоб урізноманітнити інтимне життя, часом зовсім необов'язково вдаватися до рольових ігор або займатися сексом в незвичайних місцях. Часом для нових гострих відчуттів достатньо лише таймера.

Багато людей вважають за краще уникати попередніх ласк і переходити відразу до сексу. У цьому числі не тільки чоловіки, - нерідко і жінки не люблять прелюдій, особливо в ситуаціях, коли загострення пристрастей особливо зашкалює.

Але ось парадокс: якщо ви або ваш партнер відносяться до цього типу коханців, спробуйте змінити правила гри. Встановіть секс-таймер і домовтеся, що поки не закінчиться час, ви не можете переходити до проникнення. Протягом відведених вам хвилин насолоджуйтеся один одним іншими способами: пестячи один одного за допомогою рук і губ.

Ви здивуєтеся, як багато є способів задовольнити партнера і себе, не вдаючись до класичного сексу. "Секс-таймер" допоможе вам відкрити нові ерогенні зони один одного, в рази посилить бажання і згодом допоможе отримати від занять коханням набагато більше яскравих емоцій, ніж ви отримували раніше.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, стосунки, психологія
В тему