Поради

У цих знаків зодіаку в лютому круто зміниться життя

У цих знаків зодіаку в лютому круто зміниться життя

Останній місяць зими ознаменується квадратом Сатурн-Уран, який стане першим і найголовнішим у 2021 році.

Його значення – оновлення через труднощі. Аспект віщує великий прогрес і зміни як всьому суспільству, так і окремим людям. В результаті життя деяких представників зодіакального кола різко зміниться.

У лютому зірки радять не боятися нового, оскільки в результаті вдасться подолати всі труднощі і перешкоди. Особливо сильно вітер змін буде для п’яти знаків зодіаків.

Наприклад, 7 лютого квадрат Венера-Уран принесе зміни в життя Тельців, Терезів і Водоліїв. Цей астрологічний аспект пов’язаний із переворотом у смаках, різкою зміною в стосунках, приступом романтичного потягу і збитками.

Тельцям буде найскладніше. По-перше, зміни в їхньому житті будуть істотними. По-друге, в такій ситуації вони зіткнуться з внутрішнім конфліктом і можуть не знати, на який бік слід стати.

Водоліям пощастить трохи більше. Представники цього знака зодіаку зацікавлені в змінах, але з іншого боку, вони бажають всидіти на двох стільцях і нічого не змінювати

А ось Терезам зірки приготували спонтанне побачення, нове захоплення і знайомство. Головне – не впасти в екстаз і не вирішити, що це почуття або справа всього життя.

Ще одним знаменним днем буде 25 і 26 лютого. Секстиль Сонце-Уран принесе позитивні зміни тим же Тельцям, а також Левам. Вони зможуть безболісно реформувати якусь сферу життя. У Левів, зокрема, поліпшуватимуться фінансові справи. Вийде позбутися боргу або грошових зобов’язань. Можливо несподіване везіння в грошах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп, поради астролога, прогноз астрологів
В тему

Останні матеріали