17 Липня 2018
Новини

Як пережити «Коридор затемнень»: поради астролога

Як пережити «Коридор затемнень»: поради астролога

З 16 липня і до 11 серпня нас чекає так званий «коридор затемнень». Сьогодні сонячне затемнення могли спостерігати жителі Тасманії і островів південних частин Тихого і Індійського океанів.

27 липня о 22:22 землян чекає найдовше в XXI столітті місячне затемнення. Воно триватиме 103 хвилин, і побачити його зможуть на території південної і східної частин Африки, в центральній і південній частині Азії і Близького Сходу.

11 серпня о 11:47 відбудеться друге сонячне затемнення. В цей час тінь Місяця закриє невелику частину Сонця. Затемнення побачать в Північній Європі, Північно-Східній Азії, на півночі Північної Америки і в Антарктиді. Українці також зможуть побачити це явище.

Астролог Лілія Романова каже, що такі періоди гарні для того, щоб глибше заглянути в себе, приділити час своїм істинним бажанням і розкласти по поличках свої найближчі плани. «У дні місячних і сонячних затемнень корисно мріяти. При цьому важливо, щоб мрії не несли в собі злого умислу, а були світлими. Чим більш докладною і благою виявиться мрія, тим більше вірогідності, що її можна буде здійснити протягом місяця», - радить астролог.

Що потрібно робити в період затемнень

Побільше спілкуйтеся з природою - дихайте свіжим повітрям, купайтеся у водоймах, спостерігайте за зоряним небом. Складіть докладний план своїх дій на найближчі місяці в письмовій формі. У такі дні потрібно пити більше води, помірно харчуватися, дотримуватися корисних звичок. Своє спілкування бажано направити на тих людей, на контакт з якими давно не вистачало часу. В цілому цей період хороший для того, щоб більше слухати і аналізувати, а ось говорити і заперечувати треба менше.

Що робити не можна

У цей період не можна говорити і думати про погане. У дні сонячних і місячних затемнень, 27 липня і 11 серпня, не рекомендується розповідати сни, які приснилися напередодні - і хороші, і погані. Також категорично забороняється влаштовувати гучні вечірки і застілля з великою кількістю їжі та алкоголю. Не слід без крайньої необхідності відправлятися в дорогу, особливо на великі відстані. Не варто підписувати важливі документи, здійснювати дорогі покупки і приймати важливі рішення. У такі дні не можна давати обіцянки, ризикувати, дозволяти втягувати себе в чужі авантюри.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, наука, астрономія, затемнення, гороскоп
В тему