Поради

Яким знакам Зодіаку легко дістаються гроші

Яким знакам Зодіаку легко дістаються гроші

Ми з вами, як чесні люди, працюємо без задніх ніг, щоб отримати копієчку-другу, а декому гроші дістаються за «красиві очі, м’які лапки і парочку звивин».

Розповідаємо, кому в гороскопі так жирно везе і чи можна у них навчитися цієї великої магії.

Лев

Красуня не погодиться працювати за якісь там декілька тисяч гривень. Бачили, як її грива розвивається на вітрі, які м’які і потужні лапи ходять на шпильках? Як за таке можна мало платити? Звичайно, на хороше місце її садять не за довгу гриву, а за заслуги і навички, які вона придумала прямо на співбесіді. Мізки пудрити, як ви зрозуміли, вона теж уміє.

Водолій

Ви в шоці? Ми теж! Виявляється, грошики в кишенях Водолія ще й як водяться, тільки вони там не затримуються надовго. Всесвіт посилає їх Водолію за таланти і раптовість! Хто ще, якщо не вона, співатиме на весіллі матюкливі частівки власного твору? Не людина, а свято.

Діва

Діва, начебто, до розкоші ніколи і не прагне, але розкіш активно намагається додатися в її життя. Не хоче вона цей ваш айфон, а виграє, не зігравши. Так Всесвіт дякує їй за велике терпіння – це Діва так думає, звичайно. Насправді космос сподівається, що гроші притуплять її бажання критикувати всіх навколо і врятують нерви оточуючих.

Стрілець

А ось тут вже складніше. З якоїсь причини гроші Стрільця дуже люблять і ніколи красуню не покидають. Чи то у Всесвіті вона найулюбленіша в гороскопі, але хтось їй в кишені хрусткі купюри точно пхає. Вона, звичайно, може і далі прикриватися лідерськими якостями і великим і прибутковим менеджментом, але ми то знаємо – тут замішано щось магічне.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп, поради астролога, цікаво знати
В тему