Поради

Якого кольору одяг не можна носити

Якого кольору одяг не можна носити

Не вибирайте ці відтінки, якщо хочете виглядати презентабельно.

Темні кольори підсвідомо асоціюються з багатством і розумом – в цьому є історична причина. Наприклад, таким був глибокий синій колір, який у Середньовіччі виготовляли із недоступного для середнього класу каменю.

Часом серед яскравих відтінків теж зустрічаються тони, які можна використовувати для ділового костюму. Правда, виняток лише підтверджує правило: ось невдалі кольори.

Як вибрати колір

Звичайно, при покупці одягу варто дивитися не лише на тон. Неякісну тканину не врятує навіть найблагородніший відтінок. Однак вибір кольору все одно не можна відставляти на задній план. Правильний тон повинен підсвічувати ваше обличчя, а не робити шкіру сірою або жовтою. В основі вдалих кольорів завжди лежить базовий тон – частіше чорний, іноді білий. Чим глибше колір, тим цікавіше він буде виглядати.

Ось шість прикладів невдалих і вдалих кольорів:

  • Червоний: так – бургунді, ні – червоному;
  • Зелений: так – смарагдовому, ні – салатовому;
  • Жовтий: так – гірчичному, ні – лимонному;
  • Рожевий: так – пудровому, ні – «барбі»;
  • Білий: так – молочному, ні – сніжному;
  • Синій: так – морської хвилі, ні – індиго.

Як використовувати відтінки в деталях

Якщо вам не вдається знайти вдалу річ в потрібному кольорі, придивіться до її деталей. Наприклад, фурнітуру варто вибирати глибоких темних кольорів, інакше строкаті ґудзики відразу скажуть про нижчу вартість одягу. Те ж стосується взуття – темні кольори завжди відсилають до класичного стилю, тоді як яскраві рожеві і червоні човники говорять про відсутність смаку у дівчини.

Не забувайте підібрати правильну сумку, аксесуари і іноді головний убір. І так, будь-який образ буде виглядати виграшно, якщо ви йдете з правильною поставою і випромінюєте впевненість.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: одяг, Модні тренди, Поради
В тему