Поради

Найкращі засоби від похмілля: повний список продуктів і напоїв

Найкращі засоби від похмілля: повний список продуктів і напоїв

Які напої і продукти допоможуть вам легко перенести похмілля? Відповідь на це питання дали індійські фахівці, які підготували відповідний перелік.

Що таке похмілля

Похмілля – це реакція організму на вживання занадто великої кількості алкоголю. Його симптоми включають втому і нудоту, головний біль, чутливість до світла, а також запаморочення.

Що треба робити передусім

Насамперед, переконують вони, потрібно вживати напої, які містять кофеїн. Адже антиоксиданти допоможуть зняти втому і діють як стимулятори. Окрім того, варто звернути увагу на теплу воду або чай із імбирем. Експерти зазначають, що це допоможе вам поліпшити травлення, заспокоїти шлунок і позбавитися від нудоти.

Наступний день після застілля

Медики рекомендують вживати продукти, які багаті на вітамін С. Зокрема мова йде про ківі, апельсини, ягоди. Вони подарують тілу енергію і допоможуть зняти головний біль.

Щоб позбутися від почуття занепокоєння, фахівці порадили заварювати чай з ромашкою. Такий напій допоможе швидко заснути і дасть можливість організму швидше оговтатися від інтоксикації.

Перекус сиром також може позбавити від неприємних симптомів. Цей продукт знижує кислотність шлунка, заспокоює розлад, допомагає відновити вітаміни і мінерали, втрачені організмом при зневодненні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Здоров'я, алкоголь, Поради
В тему