Поради

Курячі кульки у вершковому соусі

Курячі кульки у вершковому соусі

Надзвичайно проста та смачна страва, яка готуєтсья у лічені хвилини!

Інгридієнти:

  • 500 г філе,
  • 1 цибулина,
  • 1 яйце,
  • 3 зубці часнику,
  • 150 мл сметани,
  • 2-3 ст. л. майонезу,
  • 30 г вершкового масла,
  • 100 г твердого сиру,
  • сіль, перець за смаком.

Філе відбити, дрібно порізати. Додати порізану цибулю, яйце, сіль, перець. Все змішати. Форму змазати вершковим маслом. Сформувати кульки й викласти на лист, запікати в духовці 15-20 хвилин.Сир натерти на тертці. Часник, вершки і майонез перемішати. Полити кожну кульку соусом, намагаючись, щоби сир був зверху, і запікати ще хвилин 20-25. 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сім'я
В тему