Поради

Секс в автомобілі: ти ще не пробував?

Секс в автомобілі: ти ще не пробував?

Секс в нестандартних місцях завжди був привабливий. Виявляється, більше 50% дівчат одного разу довелося робити «це» в автомобілі. Так-так, після ліжка машина є найпоширенішим місцем для занять любов'ю.

Про це йдеться у журналі "Твій стиль".

Навіть прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі нещодавно зізнався в тому, що вперше поцілував дівчину в легендарному автомобілі «ФІАТ 500».

Яка марка автомобіля найбільше підходить для занять любов'ю?

Навіть у стандартному «Форді Гранада» салон досить просторий, сидіння досить широкі, а ресори в потрібному ступені пружинні, щоб і ви, і ваша подруга почували себе цілком зручно.

Слідом ідуть німецькі «Мерседес» і «Ауді». Клас цих машин визначає саме той рівень комфорту, який необхідний для того, щоб, маючи в своєму розпорядженні прийнятний простір, в той же час пам'ятати про те, де ви знаходитеся, щоб не позбутися необхідного почуття пікантності, властивого для «автосексу».

Поза конкуренцією завдяки своїм високим стелям джипи (за винятком, мабуть, деяких японських моделей) і шведські «Вольво». Дами зізнаються, що тільки в цих машинах можуть задерти вгору свої ноги без ризику пробити каблуком-«шпилькою» стелю салону.

Автолюбителів із скромнішими машинами виручає роботяга «Опель». Воістину легендарна невибагливість цієї машини позначається і в розглянутому нами питанні. Ясна річ, в таких моделях, як «Кадет» або «Аскона», закоханим вище середнього зросту буде кілька важкувато. Зате в більш габаритних «Сенатор» і «Омега» місця вистачає навіть баскетболістам.

Приблизно те ж саме можна сказати і щодо «Фольксвагенів», які і тут відповідають своїй назві (для тих, хто не знає: Volkswagen перекладається з німецької як «народний автомобіль»). Для коротунів підійде які-небудь «Гольф» або «Джетта», хоча тут будь-якого треба буде зуміти вивернутися! Для тих, хто вищий, переважніше все-таки «Пасат», якщо вже немає нічого кращого.

Дуже багато нарікань викликають спортивні моделі і «японки». У «БМВ» розташуватися в нормальній (для повноцінного сексу) позі така ж проблема, як в економічній «Тойоті» або «Мазді», особливо в їх «азіатських» модифікаціях. До цієї компанії, як не дивно, приєднався і 190-й «Мерс», який навіть самі німці не вважають гідним представником цього поважного сімейства через нехарактерну тісноту в салоні.

Всі бачили Porsche 924944? Маленький, низенький такий ... Так ось, секс в Порше саме те. Причому можна і вередувати. Хочеш сидіння передні розкладай, хочеш - в багажнику.

Потрібно відзначити, що водійське місце - найнезручніше для занять сексом в автомобілі будь-якої марки і в будь-якій позі.

А взагалі все залежить не від салону, а від фантазії і подруги. Вірніше того, на скільки вона тебе заводить.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, автомобіль
В тему