Поради

69, як не крути

69, як не крути

Деякі люди вважають, що насправді позу 69 не любить ніхто, тому що вона незручна, й обом доводиться старатися однаково. Але, може, вони просто не вміють правильно займатися оральним сексом і спілкуватися з партнером? Ось кілька лайфхаків щодо цієї прекрасної числової позиції.

Про це йдеться у журналі "Твій стиль".

Виберіть відповідний час

Не треба вибирати цю позу для сексу відразу після тренажерного залу, важкої роботи або поїдання гострої їжі. Як мінімум сходіть у душ. Обоє. Усе ж секс – це повага, а не «якщо ми давно разом усе стерпиш».

Намагайтеся отримувати оргазм разом

Найчастіше чоловік доходить до вершини першим і не вважає за потрібне повідомляти жінці про це – вона зрозуміє це за явними і непрямими ознаками. А от якщо зробити все чесно, то чоловік не буде насолоджуватися наодинці, попередить жінку, і ви спробуєте отримати оргазм в один і той же час.

Не треба зупинятися

Багато труднощів цієї пози пов'язані саме з тим, що один із партнерів перестає займатися своєю частиною роботи і починає просто радіти життю. З цього можливі два виходи: або все ж продовжити процес (хоча для багатьох дві справи відразу – багато, але все приходить із досвідом), або змінити позу на більш відповідну.

Не обов'язково лежати один на одному

Багатьом у «69» не подобається, що затікає шия, а також звуки тертя спітнілих тіл. Якщо повернутися на бік, вам обом буде зручніше лежати. Можливо, чоловік не відразу пристосується до нової геометрії жіночого тіла, а от жінка навряд чи відчує різницю.

Не займайтеся цим занадто часто

Поза 69 – це вишуканий десерт, а не звична вечеря. Якщо «часто», згодом обом набридне, та й варіанти сексу не вичерпуються оральним. І ще один момент: це досить інтимна, особиста поза, тому краще не пропонувати її першому зустрічному, а дочекатися тривалих стабільних стосунків. Дізнаєтеся багато нового!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: секс, Поради
В тему