Поради

Де найкращий аll-inclusive

Де найкращий аll-inclusive

Система «Все включено» притягує українців як магніт. Далеко не усі розуміються у тонкощах цієї системи, яка часом дає збої. І під аll-inclusive туристи отримують не дуже якісну їжу, яка часто буває однією і тією ж, а замість соків – розведені водою порошки на кшталт колишніх «Юпі».

 

Система «все включено» буває різною. Серед найпопулярніших її підвидів існують три: «Міні все включено», «Все включено» і «Ультра все включено». Вияснимо, що означають ці «інклюзиви» і  в яких країнах популярний кожен із них.

 

ОАЕ

Тут рівень туристичного обслуговування відомий на увесь світ, а тому його якість поза всяким сумнівом є однією із кращих у світі. У більшості готелів відвідувачі знайдуть саме «Ультра все включено». Це означає, що харчування буде різноманітним, безперервним, якісним, поділеним на основні прийоми і перекуси за бажанням і в необмеженій кількості. Напої тільки якісні, їхній вибір широкий, багато популярних марок. До більшості розваг пропонується постійний доступ, не обмежений часом. Які саме розваги пропонує той чи інший готель, краще дізнатися завчасно.

 

Острівні сюрпризи

Карибські острови, Мальдіви, Домінікана – тут більшість готелів працює за системою «все включено», але, так би мовити, без перебільшень. Система передбачає харчування тричі на день і можливість перекусів. Але вибір страв може бути не надто широким і за кілька днів видатися одноманітним. Напої домінуватимуть переважно місцевого виробництва. Серед інших послуг у систему може входити безкоштовне використання пляжного приладдя.

До речі, купувати путівку на острови краще саме із системою «Все включено», адже харчування поза межами готелю обійдеться значно дорожче.

 

В Єгипті існують усі види all-inclusive

Термін «Все включено» з’явився десь у просторах Туреччини та Єгипту. Саме ці країни вважаються батьківщиною улюбленої багатьма системи. Але там система «Все включено» має чимало нюансів. Наприклад, в одному п’ятизірковому готелі забезпечать всі послуги системи, в іншому послуги бару можуть бути платними, ще в іншому клієнтам запропонують найдешевші спиртні напої, замість соків – розведені водою порошки. Тому, збираючись у подорож, варто проаналізувати усі нюанси системи «Все включено». Особливо, подорожуючи із дітьми, потрібно прискіпливо вивчити відгуки відвідувачів того чи іншого готелю, дізнатися, яким є дитяче меню, та уточнити, які послуги будуть платними, а які all-inclusive бере на себе.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля
В тему