Поради

Де у Луцьку замовити піцу з доставкою

Де у Луцьку замовити піцу з доставкою

Піца – страва італійської кухні, яка давно стала улюбленим частуванням у багатьох країнах світу. Що може бути краще, ніж зарум’янений корж із улюбленою начинкою та пікантним соусом? Універсальність піци ще й у тому, що вона ідеально підійде і в якості смачного обіду, і для романтичної вечері, і для посиденьок із друзями.

Однак на час карантину така розкіш, як візит в піцерію, стає недосяжною мрією. Ми зібрали для вас заклади у Луцьку, які пропонують доставку піци додому за демократичними цінами.

Тож щоб поласувати улюбленою піцою не доведеться виходити на двір, наражаючи себе на небезпеку, чи витрачати години на приготування у духовці. Лише один дзвінок, і скоро ще тепленька «Неаполетана» чи «Гавайська» будуть біля ваших дверей.

Бережіть своє здоров’я та енергію і харчуйтеся смачно із доставкою піци у Луцьку!

ТОП закладів Луцька, які працюють на доставку піци

Зауважимо, що усі заклади пропонують додатки до обраного виду піци, котрі можна обрати на сайті чи телефоном. Це можуть бути різні сири, кукурудза, м’ясні варіанти, соуси, гриби тощо. Вартість інгредієнтів-додатків зазначена на сайтах закладів чи сервісів.

Pizza&Beer

https://pizza-beer.com.ua/ 

Хочете насолодитись справжньою італійською піцою та холодним пивом в затишному домашньому середовищі? Тоді ми маємо для вас чудову новину!

Pizza&Beer пропонує доставку смачної та ароматної піци у Луцьку. Ми використовуємо лише найкращі інгредієнти та рецепти, щоб забезпечити вам максимальний смаковий задоволення.

А що ще може бути кращим доповненням до піци, як не свіже та прохолодне пиво? У нас є великий вибір пива різних марок та смаків, яке точно підкреслить смак нашої піци.

Замовляйте доставку зараз та насолоджуйтесь вишуканим смаком італійської піци та пива у затишному домашньому середовищі. Наші кур'єри оперативно доставлять замовлення прямо до ваших дверей!

Ми прагнемо зробити процес замовлення та доставки максимально зручним та швидким для наших клієнтів. Ми пропонуємо замовлення через наш сайт, інстаграм або телефонний дзвінок. Також у нас є можливість замовлення доставки на конкретний час, щоб ви могли отримати свої улюблені страви саме тоді, коли вам це зручно.

Ми дбаємо про якість та безпеку наших продуктів, тому всі наші кур'єри дотримуються вимог безпеки та гігієни при доставці замовлень. Також ми пропонуємо безкоштовну доставку при замовленні на 300 грн, щоб ви могли зекономити на своєму замовленні.

Ми для вас підготували 5 акцій на вибір:

  1.  1 + 1 = 3 ( замовляйте 2 піци та отримуйте Папероні у подарунок).
  2.  Замовляйте 3 піци та отримуйте -50% на піцу Кампанія.
  3. Купуйте 2 піци та отримуйте 1 літр напою у подарунок.
  4.  Безкоштовна доставка: від 300 грн в межах 5 км.
  5.  Знижка: -20% на День Народження

Акції не плюсуються.

 Гарного дня! ми на зв'язку:
+38 050 535 32 39
+38 098 535 32 39
+38 073 535 32 39

Де замовити піцу в Луцьку?

Де замовити піцу в Луцьку?

«Ring Cafe»

Адреса: м. Луцьк, просп. Президента Грушевського, 2 (РЦ «Промінь»)

https://ring.lutsk.ua/

Із початком карантину у «Ring Cafe» повідомили, що не залишать містян голодними, тож активно працюватимуть на доставку. Готують тут і надзвичайно смачну піцу, котру кур’єр доставить прямісінько додому.

Заклад пропонує для доставки на вибір 19 видів піци на будь-який смак. Цінова політика: найдешевша піца «NEW YORK» на 390 грам обійдеться у 95 грн. До складу піци входять  вершковий соус,  салямі, бекон, кукурудза та сиром моцарела.

Найдорожчою піцою є «ALASKA» на 400 г (на вершковому соусі з креветками, кальмарами, свіжою зеленню та сиром моцарела). Також у переліку є варіанти піци без м’яса – наприклад «CHEESE» (вершковому соусі з сирами: пармезан, дор блю, моцарелою та крем-сиром). Є можливість оплатити замовлення карткою онлайн чи карткою через кур’єра.

Ресторан «FatCat»

Адреса: м. Луцьк, вул. Кравчука, 13

https://fat-cat.com.ua/

Сімейний ресторан, у меню якого – непоганий вибір піци. «FatCat» у Луцьку – місце, до можна зібратися та поспілкуватися у теплій атмосфері за смачними наїдками. Проте під час карантину поласувати ставами вдасться із допомогою оперативної доставки.

На сайті «FatCat» є варіант обрати із 16 видів піц, із яких 3 – вегетаріанські. Усі види пропонують у двох розмірах (30 чи 40 см), відповідно до чого варіює і ціна.

Найдешевша позиція – піца «Маргарита» на 30 см (томатний соус, сир моцарела, помідори, спеції), найдорожча – «Салмон» на 40 см (вершковий соус з подрібненим  шпинатом, лосось, твердий сир, моцарела,  помідори, оливки або маслини та  лимон)Начало формы.

Доставка із закладу під ваші двері вартує 40 грн, однак при замовлення від 200 гривень – безкоштовна у межах Луцька. Час доставки оператор уточнює телефоном, йому ви також можете вказати бажаний спосіб оплати (наприклад, якщо хочете, аби кур’єр прибув із терміналом). Також,  в Інстаграм- профілі закладу вказано, що для лікарів діє знижка 50%.

Піцерія «Теревені»

Адреса: м. Луцьк, просп. Соборності, 9а

https://www.tereveni.com.ua/

У Луцьку діє дві пі церії «Теревені», однак на доставку працює лише одна із них. У меню пропонують обирати піцу у розмірах 24 чи 32 см  (23 види піци, в тому числі вегетаріанські) чи екстрарозміру  xxl (8 варіантів піци).

Найдешевша позиція меню піци – «Галасливий помідор» на 24 см (помідор з моцарелою та базиліком з додаванням оливкової олії, на червоному соусі). Найдорожчий варіант – «Цезар ХХХL» вагою 930 г (до складу входять куряче філе, бекон, помідор, листя салату, сир пармезан, соус «Цезар» на вершках).

Завдяки функції «Конструктор піци», яка доступна на сайті, можна самотужки обрати бажаний склад піци (обов’язкові елементи – 32 см основа із томатами (31 грн) чи вершками (42 грн), інші ж обирайте на свій смак)

При замовленні від 200 грн доставка по Луцьку безкоштовна. Окрім того, при замовлення 3 піц 1 л соку чи пива – у подарунок.

Піцерія «Фелічіта»

Адреси: м. Луцьк, просп. Соборності, 11; вул. Стрілецька, 11; просп. Волі,11; вул. Виннниченка, 2; вул. І. Франка, 3.

https://www.grandpersona.ua/uk/delivery

Піцерії «Фелічіта» у Луцьку від компанії «ГРАНД ПЕРСОНА» - улюблені заклади багатьох лучан. Тут також можна замовити смачну піцу, не виходячи із дому.

Доставити додому пропонують 20 варіантів піци масою 370-550 г (в тому числі 4 – вегетаріанські).

Найдешевша піца – 510-грамова «Кальцоне» (томатний соус, шинка, бекон, печериці, яйце, часник), найдорожчий варіант – 470г «Фруто ді маре» (із томатним соусом та морепродуктами). Тривалість доставки – від 40 хв, оплата можлива карткою чи готівкою.

«MOJO FAMILY»

Попри те, що  «MOJO» – відносно новий заклад, він вже встиг полюбитися лучанам. Місцева піца відома тим, що її готують на дровах. А ще – замовити піцу із «MOJO» можна цілодобово.

Адреса: м. Луцьк, вул. Ковельська, 16

https://mojo.lutsk.ua/dostavka-pici-v-lucku-mojo-family

Обрати до смаку можна із 13 видів класичних піц (маса – 480-600 г, ціни в діапазоні 85-145 грн), або ж із 9 видів піци Преміум (530-550г, ціни в діапазоні 145-249 грн).

Найдешевша позиція – «Маргарита» на 520 г (на основі натурального томатного соусу з томатами, моцарелою та свіжим базиліком) обійдеться у 85 грн. Найдорожча піца у меню – «Ді маре» (550 г, до складу входять вершково-томатний соус, лосось, креветки, восьминіжки, томати, листя шпинату, твердий сир).

Доставка по Луцьку – безкоштовна.

Піцерія «Presto Pizza»

У «Престо» для вас також приготують запашну італійську піцу та привезуть її просто додому. Заклад пропонує 24 види піци на 30 см та ще 15 варіантів «Мега» на 50 см.

Адреса: м. Луцьк, вул. Кравчука, 48А

https://prestopizza.com.ua/

Найдешевша піца – 32-сантиметрова «Маргарита» на 380 г (Томати, Сир Моцарелла, Помідор, Базилік), найдорожчі «стандарні» –  «Прошуто ді парма» та «Королівська» (до 179 грн).

Найдешевша «Мега» піца це «Маргарита» на 735 г – від 139 грн , найдорожчі – «Престо», «Аморе міо» та «Діабло», ціни на котрі сягають 239 грн.

Доставка кур’єром по місту – 20-30 грн залежно від віддаленості району. Також у ціну не входить вартість коробки на піцу, тож її теж слід оплатити (на 30 см – 5 грн, на 50 см – 10 грн).  Доставка за межі обласного центру – 60 грн.

Піцерія пропонує акції: при замовленні двох стандартних піц на 30 см «Прошуто ді фунгі» –  у подарунок. Окрім того, зібравши 6 купонів із пачок, також у подарунок отримаєте піцу.

«Наш край»

http://shop.nashkraj.ua/lutsk/category/fast-fud-pica/Pica

м. Луцьк, вул. Шевченка,13. Оплату здійснювати слід онлайн.

Інтернет-магазин «Наш край» готує 20 видів звичної піци на вибір.  Ціни на піцу коливаються залежно від складників та розміру –  є «стандарті» та мега варіанти великого розміру.

Найдешевша позиція цілої піци – вегетаріанська «Маргарита» на 320 г за 49 грн. У її складі - томати, сир, базилік, оре гано та томатний соус.

Найдорожчі варіанти – піци по 930 г «Італьяно мега» (піца з ніжним сиром, шинкою, салямі, мисливськими ковбасками, помідорами та базиліком ) та «Тенеро мега» (шинка, салямі, помідори, мисливські ковбаски, ніжний сир, базилік) та на 870 г «Маринара мега» (піца на томатній основі, з сиром, мідіями, креветками, консервованим тунцем і запашним базиліком).

«Наш край» окрім того пропонує варіанти піци під назвою «Візьми з собою» - кілограмові по 136 грн. Їх випікають із салямі, шинкою, курячим філе чи ковбасками на вибір. Усі ці варіанти також можна купити шматочками обсягом в 1/8 піци – один кусень коштує 17 грн. Це ідеальний варіант для тих, кому дуже хочеться просто скуштувати.

Перевагою є те, що замовлення у закладі приймають цілодобово. Також магазин пропонує обирати додатки та соуси для піци.

Вартість доставки – 25 грн, на замовлення від 50 грн – безкоштовна у межах Луцька. До слова, можливий само вивіз із магазину «Наш Край» за адресою:

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: їжа
В тему