Вершковий супчик виходить легким, апетитним і надзвичайно смачним!
Інгредієнти:


Шпинат – 500 грамів
Вода – 400 грамів
Цибуля – 2 невеличкі головки
Велика картоплина
Молоко – 600 грамів
Масло вершкове – близько 30 грамів
Сіль за смаком
Готуємо з любов’ю!
Шпинат добре промити і відділити корінці. Ріжемо дрібно цибулю і смажимо її на маслі в каструлі до легкого золотистого відтінку. Додаємо дрібно нарізану картоплю і смажимо ще хвилин 5-7. Туди ж вливаємо воду і шпинат, можна у порізаному вигляді або цілим, якщо він молодий. До речі, каструля для приготування повинна бути великою, бо спочатку шпинат займає багато місця, а під час варіння значно зменшується. Варимо протягом 15 хв. Потім усю суміш дрібнимо в блендері. Отриману суміш перекладаємо в каструлю, вливаємо у неї молоко, додаємо сіль за смаком. Ставимо на вогонь і готуємо, поки молоко не закипить, увесь час перемішуючи. Найкраще супчик смакує із хрусткими хлібцями і шматочками сиру. Інколи додають ще й грецький горіх.
За бажанням ви можете додати приправи за смаком.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.