Приготувати крем, як у цукерках Рафаелло, дуже просто, а його смак неперевершений!
Інгредієнти:
Неварене згущене молоко – 400 грамів
Стружка кокосу – 70 грамів
Білий шоколад – 200 грамів
Вершкове масло – 200 грамів
Готуємо з любов’ю!
Розтопіть на слабкому вогні масло із білим шоколадом, постійно розмішуючи суміш.
Зніміть з вогню, додайте згущене молоко і вимішайте. Вкінці всипте кокосову стружку. Охолодіть і поставте у холодильник на кілька годин. Якщо ж збираєтеся змастити ним коржі для торта, можете використовувати його відразу.
Крем «Рафаелло» чудово смакує у поєднання із випічкою, білим хлібом і кавою.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Син не підняв телефона – і втратив маму назавжди
1 Грудня 2025
Любов справді сильніша за образи
17 Червня 2025
Як Волинь підтримує сім'ї з дітьми
29 Травня 2025
Як моя кума свого чоловіка до сім’ї повертала
28 Квітня 2025
Так усім догоджала, що потім ворогом стала
18 Лютого 2025
«Ми так тебе чекали, тату»
12 Лютого 2025
Не завжди дочка добріша від невістки…
24 Грудня 2024
А для рідної матері в домі місця не знайшлося
18 Грудня 2024
«Так боюся, що вмру – а ніхто й не знатиме…»
18 Грудня 2024
Реклама







