Приготувати крем, як у цукерках Рафаелло, дуже просто, а його смак неперевершений!
Інгредієнти:


Неварене згущене молоко – 400 грамів
Стружка кокосу – 70 грамів
Білий шоколад – 200 грамів
Вершкове масло – 200 грамів
Готуємо з любов’ю!
Розтопіть на слабкому вогні масло із білим шоколадом, постійно розмішуючи суміш.
Зніміть з вогню, додайте згущене молоко і вимішайте. Вкінці всипте кокосову стружку. Охолодіть і поставте у холодильник на кілька годин. Якщо ж збираєтеся змастити ним коржі для торта, можете використовувати його відразу.
Крем «Рафаелло» чудово смакує у поєднання із випічкою, білим хлібом і кавою.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
У Луцьку виступили проти одностатевих партнерств
31 Березня 2023
«До одруження знайомі 9 днів, після одруження разом 70 років»: історія життя подружжя з Волині
20 Лютого 2022
Споювала подругу, щоб хапнути її чоловіка
8 Лютого 2022
«Через мене маленький син посивів у новорічну ніч»
17 Січня 2022