Приготувати крем, як у цукерках Рафаелло, дуже просто, а його смак неперевершений!
Інгредієнти:


Неварене згущене молоко – 400 грамів
Стружка кокосу – 70 грамів
Білий шоколад – 200 грамів
Вершкове масло – 200 грамів
Готуємо з любов’ю!
Розтопіть на слабкому вогні масло із білим шоколадом, постійно розмішуючи суміш.
Зніміть з вогню, додайте згущене молоко і вимішайте. Вкінці всипте кокосову стружку. Охолодіть і поставте у холодильник на кілька годин. Якщо ж збираєтеся змастити ним коржі для торта, можете використовувати його відразу.
Крем «Рафаелло» чудово смакує у поєднання із випічкою, білим хлібом і кавою.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Так усім догоджала, що потім ворогом стала
18 Лютого 2025
«Ми так тебе чекали, тату»
12 Лютого 2025
Не завжди дочка добріша від невістки…
24 Грудня 2024
А для рідної матері в домі місця не знайшлося
18 Грудня 2024
«Так боюся, що вмру – а ніхто й не знатиме…»
18 Грудня 2024
Через те, що відрікся від дочки, батько ледь не втратив сина
19 Листопада 2024
А рідну маму навіть на весілля не покликали
21 Жовтня 2024
«Пробач мені, мамо»
23 Липня 2024
У Луцьку відкрили центр життєстійкості «Fox house»
16 Травня 2024
«Не впізнаєте мене? Я ваша дочка!»
6 Листопада 2023