Поради

Банановий пиріг: швидкий і смачний рецепт

Банановий пиріг: швидкий і смачний рецепт

На приготування цієї смакоти вам знадобиться лише півгодини, а результат приємно здивує усіх.

 

Інгредієнти:

– Масло – 100 грамів

– Яйця – 3 шт.

– Борошно – 300 грамів

– Цукор – 1 склянка

– Сметана – 1 склянка

– Банани – 3 шт.

Незважаючи на те, що для приготування потрібно тільки три банани, банановий смак заповнить увесь десерт.

 

Готуємо з любов’ю!

Відразу увімкніть духовку і, поки вона розігріватиметься, підготуйте пісочне тісто. Для цього насамперед відокремимо жовтки від білків. Масло розтоплюємо, додаємо до нього жовтки і півсклянки цукру. Усе старанно вимішуємо, потім починаємо досипати борошно, аж поки тісто не стане досить еластичним. Ставимо його в холодильник і беремося за банани. Ріжемо їх кружальцями, за бажанням можна присипати ще й ванільнім цукром. Форму для випічки змащуємо маслом і викладаємо тісто рівномірно. Поверх тіста викладаємо банани, змащуючи їх сметаною, яка повинна бути жирною і свіжою. До цього сметану можна заправити цукром, ванільним цукром, додати кокосову стружку.

Ставимо наш пиріг випікатися в середньому на 20 хвилин. У цей час збиваємо білки із рештою цукру так, щоб крем став легким і смачним.

Коли пиріг уже майже готовий, дістаньте його із духовки і залийте збитими білками. Можна також прикрасити його фруктами, горішками або іншим. Поставте пиріг ще раз у духовку лише на три хвилини. Десерт готовий!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сім'я
В тему