Поради

Як вибрати парфуми з феромонами

Як вибрати парфуми з феромонами

Жінкам та дівчатам завжди приємна увага навколишніх, особливо якщо ця увага від чоловіків. Запах - з давніх часів зброя жінки. Чоловіки також хочуть бути більш успішними при знайомстві з представницями прекрасної статі. У таких ситуаціях допомагають спеціальні парфуми з феромонами. Запахи спокуси викликають інтерес у людей.

Що таке феромони?

Організм людини виробляє активні хімічні речовини, які приваблюють протилежну стать. Це природній процес, закладений природою для гарантії продовження роду. Феромони викликають підсвідому реакцію, збільшуючи потяг і лібідо, тому спілкування з людиною складається вдало.

Чоловіки і жінки виробляють різні види феромонів. Ця обставина враховується при виробництві парфумів. В них використовуються синтетичні речовини, які створюються штучно в лабораторіях на основі органічних формул.

Біологи виділяють такі видів феромонів:

  • копулін - жіночий феромон, що сприяє підвищенню тестостерону у чоловіків;
  • андростенон - чоловічий і жіночий феромон, який приваблює увагу навколишніх;
  • андростерол - універсальний феромон, що говорить на підсвідомому рівні про здоров'я особи;
  • андростерон - чоловічий феромон, що викликає у жінок відчуття захищеності і безпеки, а також підсилює дію інших феромонів;
  • андростадіенон - чоловічий феромон, який приваблює дівчат і викликає у них позитивні емоції та збудження.

Іншими словами, такі хімічні речовини покликані привернути увагу інших людей. Чоловіків вони роблять цікавими, привабливими і сильними в очах дівчат. А представниці прекрасної статі хімічним способом повідомляють чоловіками про готовність до близькості.

Переваги для чоловіків при використанні феромонів

  • підвищення чоловічої привабливості;
  • посилення пристрасті під час простого спілкування або занять сексом;
  • привернення уваги з боку жінок;
  • підвищення особистої самооцінки.

Переваги для жінок при використанні феромонів

  • зміцнення особистої впевненості;
  • підвищення зацікавленості у чоловічої статі;
  • поліпшення самопочуття, стабілізація гормонального фону.

Організм людини самостійно вміє виробляти необхідні речовини. Феромони виділяються переважно в області пахв і в носо-губній складці. Але тютюн, пахучі речовини і синтетичний парфум перекривають природний запах.

Як вибрати парфуми з феромонами?

Спеціальні парфуми для зваблення протилежної статі варто купувати в магазинах, де можна перевірити склад, подивитися концентрацію речовин і ознайомитись з сертифікатами відповідності. Виробники пропонують величезний спектр ароматів, і парфуми з феромонами користуються великою популярністю.

Парфуми з феромонами
Парфуми з феромонами

Професійні парфумери виділяють кілька критеріїв вибору парфумів з феромонами:

  • вибирайте парфуми в другій половині дня, коли нюх працює краще;
  • звертайте увагу на етикетку та перевіряйте склад парфуму;
  • підбирайте аромат, відповідний до смаку і образу;
  • використовуйте тільки той парфум, який подобається в першу чергу вам.

Виробники використовують складні склади, а парфуми з феромонами часом і зовсім не мають яскраво вираженого запаху. Вони призначені, щоб змішуватися з іншими ароматами.

До натуральних феромонів відносять мускатний горіх, імбир, пачулі, кмин, сандал і деякі інші запахи. Парфуми на їх основі допомагають створити романтичний образ, що привертає увагу протилежної статі. Іноді використовується штучний мускус. Натуральний мускус використовувати в парфумах заборонено, оскільки він міститься в апокринній залозі оленя кабарги, який, в свою чергу, знаходиться на грані вимирання.

Парфуми цього типу не містять спирт, оскільки він руйнує запахи, а також згубно впливає на феромони. Якщо додати його до складу, то перед нами виявляться звичайні парфуми, але за завищеною вартістю.

Сьогодні якісні парфуми з феромонами  - це лише парфуми на масляній основі.

На що звернути увагу при виборі парфумів з феромонами?

Пам'ятайте, що парфуми з феромонами являють собою специфічний засіб, що відрізняється від парфумерії. Вони не повинні мати надмірно різкий та яскравий запах. Якщо мета - звабити партнера, тоді для цих завдань використовуються парфуми з певними статевими гормонами. Інші допоможуть просто привернути увагу і викликати позитивний настрій у співрозмовника.

Важливо відзначити, що натуральні статеві гормони тваринного або людського походження заборонені до використання в більшості країн світу, тому що роблять сильний психічний вплив на людину.

При виборі парфумів дотримуйтесь наступних порад:

  • уточнюйте, який саме феромон або його аналог використовується;
  • обирайте парфум без вмісту спирту;
  • перевірте, який аромат формують парфуми і чи будуть вони поєднуватися з вашим образом.

Популярністю користуються феромони рослинного походження - пачулі, кмин, амбру. Це природні афродизіаки, які можна без обмежень використовувати в парфумерії. Парфуми дають легкий потяг з боку протилежної статі, підсилюють пристрасть і сприяють приємному спілкуванню.

Парфуми з феромонами слід використовувати обережно. Вони не повинні викликати ніякого відторгнення або почуття неприязні. Такі парфуми виступають в якості фону якогось романтичного образу для жінок або впевненого образу для чоловіків. Краще коли парфум має широку гаму ароматів.

Як правильно використовувати парфуми з феромонами?

Пам'ятайте, що парфуми виступають тільки як допоміжний засіб. Не існує засобу, який би впливав на кожну людину однаково сильно. Іноді бувають ситуації, коли сильний запах парфумів з феромонами навіть відлякує інших людей, викликаючи у них неприязнь.

Враховуйте прості правила:

  • феромонові парфуми чутливі до сторонніх вкраплень;
  • парфум наноситься на чисті і відкриті ділянки тіла;
  • парфуми слід поєднувати зі створенням правильного образу.

Феромони являють собою складні ароматичні конструкції, легко мінливі і руйнуються сторонніми запахами. Краще наносити їх в закритих приміщеннях, де нічого не завадить досягти потрібного результату.

Основні місця для нанесення:

  • шия в області сонної артерії;
  • задня частина мочок вух;
  • внутрішня сторона зап'ястя.

Ще одне правило - такі парфуми не можна використовувати на постійній основі. Якщо наносити їх на тіло щодня, то це приверне небажаних людей. Реакція навколишніх стає не найкращою. Найкраще приберігати їх для побачень або вечорів, де можуть зав'язатися цікаві знайомства. Це допоможе отримати масу нових відчуттів, а також знайти цікавих людей для близького спілкування.

Чого слід остерігатися?

Запобіжні заходи допоможуть уникнути неприємних ситуацій. Дівчата повинні бути стриманими в питаннях використання парфумів з сильними запахами, включаючи парфуми з феромонами. Різкі запахи, як показує практика, просто відлякують людей.

Жінкам не варто використовувати такі парфуми кожен день, тому що в цьому випадку напевно доведеться відбиватися від маси випадкових чоловіків, що відрізняються неадекватною поведінкою або просто алкогольним сп'янінням.

Парфуми повинні стати невеликим аксесуаром, що допомагає жінкам зводити чоловіків з розуму. Сильній статі парфум з феромонами допомагає набути впевненості і підкреслити мужність. Але попередньо їх необхідно правильно підібрати для своїх цілей, щоб не виникало ніяких неприємних наслідків.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Парфуми, Стиль, краса
В тему