В центрі уваги

В чому переваги масляних парфумів зі Сходу

В чому переваги масляних парфумів зі Сходу

Натуральний арабский парфум – це особливі аромати, стійкість та витонченість, яка не залишає нікого байдужими. У східній парфумерії використовуються лише натуральні ефірні олії, які дозволяють отримати неперевершений результат. Сьогодні можна знайти у магазинах велику кількість ароматів, які зможуть підкреслити смак та шарм свого власника.

Особливості та плюси арабських парфумів

Східні масляні композиції не містять спирту та альдегідів, а тому вони більш м’які по своєму звучанню та не подразнюють шкіру. Особливо приваблює той факт, що такі парфуми виготовлені з натуральних олій, а тому стійкість їх дорівнює 14-16 годинам. В той самий час якісні аромати з

Франції можна чути близько 8 годин, а потім потрібно їх оновлювати. О складу не входять синтетичні компоненти, які можуть викликати алергічної реакції.

Консистенція арабських парфумів доволі густа та тягуча. Якщо рідина дуже рідка, то це є перший ознак того, що перед вами підробка.

Структура аромату наступна:

  • Верхні ноти – трав’янисті та цитрусові масла, які бадьорять і трохи освіжають;
  • Ноти серця – екстракти квітів та соки фруктів;
  • Основні акценти – до 6 складових, що повільно випаровуються, наприклад, прянощі, трав’яні екстракти або вичавки з деревини.

До особливих властивостей арабського парфюму варто віднести наступні:

  • Інтенсивність «розкриття та «звучання» аромату залежить від температури тіла свого власника. Тобто під час його активних рухів, шкіра розігрівається, що сприяє сильному звучанню» парфумів. А от коли власник знаходиться у стані спокою, то аромат немов затихає і його ледь чутно.
  • Один й той самий аромат може «розкритися» на людині по-різному. На це впливає власний аромат тіла власника, його температура, вологість шкіри.
  • При контакті з вологою парфум стає більш інтенсивним та пахучим.
  • Достатньо однієї або двох краплин густої масляної композиції, щоб пахнути цілий день.

Окремо слід згадати особливості упакування розкішної східної парфумерії. Всі маслянисті  композиції продають в красивих скляних флаконах, які прикрашають вручну різноманітними каменями, деревиною, кришталем, розписом та іншими елементами. Навіть тримати його дуже приємно, бо є відчуття  володіння розкішною річчю.

Наносити ароматну рідину треба за допомогою спеціального роликового чи скляного аплікатора. Річ у тому, що розпилювати такі парфуми не вдасться, бо вони не мають такої летючої властивості як у спиртових аналогів.  Окрім того, наявність розпилювача одразу вказує на те, що  перед вами не оригінал, а підробка, можливо і якісна.

Як правильно використовувати арабський парфум

Щоб аромат звучав та розкрився» правильно, необхідно наносити його безпосередньо на чисту шкіру. Бажано нанести декілька краплин маслянистої речовини та почекати трохи, щоб вона повністю ввібралась у покрови. Лише після контакту зі шкірою можна почути як пахнуть парфуми. Під час вибору нового флакону, треба вдихати аромат на невеликій відстані від місця нанесення. Наприклад, для  цього частіше використовують зап’ястя.  Важливо не втирати аромати з олій, бо це може суттєво змінити їх композицію. Існують місця на тілі, на які спеціалісти рекомендують наносити парфум. Це  пояснюється тим, що на цих ділянках близько проходять вени, тобто температура трохи вище й аромат  розкриється швидше, правильно, затримається надовго. До таких ділянок відносять:

  • Зап’ясток;
  • Згин ліктя;
  • Під коліном;
  • Западина на ключиці;
  • Між грудями.

Також добре зберігає аромат волосся, тому  багато жінок наносять парфуми ще й на них. Деякі просто додають декілька краплин ароматної речовини безпосередньо до шампуню або бальзаму.

Опис: Плюси та особливі якості арабських парфумів з ефірних олій: стійкість, натуральність, багатогранні композиції.  Особливості розкриття та звучання аромату зі ходу. К правильно наносити парфуми на тіло, активні точки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Парфуми
В тему