Поради

До чого сниться вода?

До чого сниться вода?

Вода є найбільш універсальним і найскладнішим символом при тлумаченні снів. Спектр значень дуже широкий, і тому треба звертати увагу на те, прозора чи чиста вона, тепла або холодна, багато її чи мало і так далі.

Бачити воду уві сні

Вода уві сні зазвичай асоціюють з емоціями, почуттями, інтуїцією, психічним сприйняттям і підсвідомістю, а також з таємничими сферами жіночої енергії. Оскільки весняні дощі несуть землі нове життя, вода також може символізувати родючість, нове життя і творчий потенціал.

Китайці вважали воду джерелом усього життя. У Ведах вода асоціюється з материнством, оскільки на початку часів, коли ще не було світла, існувала тільки вода. Індуси вірили, що в воді міститься таємниця збереження життя. В обряді хрещення вода символізує життя, смерть і воскресіння.

Коли тіло йде під воду, стара особистість зникає і народжується нова людина. При пологах відходять навколоплідні води, що створює ще одну аналогію між водою і життям. З найдавніших часів існує безліч асоціацій між водою, родючістю і жіночою стороною життя.

Потік води може символізувати потік емоцій і почуттів. Вода, загороджена шлюзом, може говорити про те, що ваші почуття блоковані.

Кришталево чиста джерельна вода може вказувати на чистоту і ваш зв'язок з внутрішньою жіночою енергією сприйняття і інтуїції. Застояна вода може вказувати на те, що ви загрузли у своїх емоціях і вам слід розірвати це порочне коло.

Повінь і хвилі прибою символізують емоційний хаос і те, що вас повністю захлеснули почуття і емоції. Але це зовсім не обов'язково поганий знак, тому що для руйнування старих структур і стереотипів іноді необхідне велике хвилювання.

Вода також свідчить про духовний настрій. Це ваше підсвідоме Я - вода життя, джерело життєвих сил.

Прозора та чиста вода уві сні

Бачити уві сні чисту воду - до добробуту і задоволення, радості і щастя. Будь-яка посудину або резервуар з чистою водою обіцяє багатство в недалекому майбутньому.

Чиста вода в річці - сприятливий знак, який обіцяє успіх та радість. Потік чистої води, що протікає поруч з вашим будинком, означає, що скоро ваше фінансове становище зміцниться і ви отримаєте хорошу посаду, яка дасть вам можливість допомогти людям у біді.

Що означає сон в якому присутня вода?
Що означає сон в якому присутня вода?

Якщо уві сні вам подали склянку з чистою водою, то вас чекає успіх у справах або щасливе одруження.

Якщо людина бачить уві сні, що вона набирає з колодязя чисту і прозору воду, то вона скоро одружиться.

Набрати з колодязя чисту воду і пригостити нею когось - знак того, що з вашою допомогою збагатяться люди, яких ви пригостили водою.

Черпати воду з криниці віщує успіх у справах або покупку.

Нести воду в одязі, розбитій посудині або в чомусь ще, що не зовсім для цього підходить, означає, що вас чекають збитки або обман людей, яким ви довірили свої статки. Якщо ж вода при цьому не пролилася, то ви дивом уникнете великих втрат і врятуєте свій стан.

Бачити ставок зі спокійною і прозорою водою - знак того, що ваше життя буде протікати спокійно і щасливо.

Ставок з чистою водою уві сні, якщо він розташований посеред поля, обіцяє вам, що скоро вам вдасться зібрати достатньо грошей, щоб ви могли дозволити собі завести сім'ю і дітей. Чоловікові побачити маленький мальовничий ставок уві сні - передвісник романтичних стосунків.

Читайте також

Мутна та брудна вода уві сні

Точне значення того, до чого сниться брудна вода, залежить від конкретного сюжету сновидіння. У більшості випадків бачити уві сні брудну воду до настання наяву не найкращих часів. Можливо, Вам буде потрібно велика кількість терпіння для подолання тих труднощів, які пророкує нічний сон.

Бачити уві сні брудну воду до серйозних невдач в реальному житті. Наяву необхідно завжди пам'ятати про ту небезпеку, яку пророкувало нічне видіння. Пережити важкі часи можна, тільки зібравши «в кулак» всю свою стійкість і витримку. Зіткнувшись з труднощами, пам'ятайте, що все погане рано чи пізно проходить, як і сон, і настає найкращий час.

До чого сниться брудна вода в річці залежить від деяких особливостей водойми. Якщо річка, по якій течуть нечистоти, є тихою і спокійною, але при цьому глибокою, то вона виступає як знак майбутніх тривог. Бурхливі вири попереджають про те, що та неприємна ситуація, в якій Ви на даний момент знаходитеся, погано піддається контролю.

Падіння у водойму або басейн з брудною водою застерігає від здійснення серйозної помилки в реальному житті. Цей невірний вчинок може вплинути абсолютно на все подальше життя, причому, досить негативно. Такий хибний вчинок принесе серйозні неприємності не тільки Вам, але і Вашим близьким людям.

Досить часто людям сниться сон, в якому вони випивають брудну каламутну воду. Якщо знати, до чого сниться пити брудну воду уві сні, можна наяву постаратися максимально захистити себе від можливих неприємностей. Випивати каламутну рідину до швидкої хвороби. Варто відвідати лікаря після такого сну, не чекаючи перших нездужань і завчасно пройти призначене ним обстеження.

Якщо людина насправді не боїться глибоких водойм і ніколи в своєму житті не тонула, то сновидіння, в якому вона стрімко йде на дно, сигналізує про настання неконтрольованих обставин. Боротися з ними не має ніякого сенсу. Найкращий варіант просто «плисти за течією» якийсь час, чекаючи самостійного подолання труднощів.

Якщо вода повільно підступає до Вас або Вашого будинку, то слід очікувати неприємностей. Зростаюча вода говорить про небезпечний вплив в реальному житті.

Сон з каламутною брудною водою в калюжі є попередженням від здійснення фатальної помилки. Особливо явно про це говорить різке падіння в калюжу, наповнену каламутною рідиною. Те, до чого сниться даний сюжет, може досить серйозно відбитися на Вашій долі. Приймаючи рішення, варто бути максимально обережним і акуратним.

Бачити уві сні теплу брудну воду, а тим більше пити її, до серйозного захворювання. Проте виникати подібні сни можуть завдяки спразі, особливо, якщо перед відходом до сну Ви з'їли щось солоне.

Якщо брудна вода тече з крана, то Ви позбудетесь від обставин, які на Вас морально давлять. Але це очищення буде обов'язково відбуватися через страждання та біль.

Читайте також

Пити воду уві сні

Пити воду уві сні
Пити воду уві сні

Пити воду уві сні - хороший знак. Адже в реальності вода є джерелом життя.

Зазвичай, вживання чистої холодної води уві сні обіцяє міцне здоровя та поліпшення добробуту. Однак мусульмани негативно пояснюють, до чого сниться пити воду зі склянки. Вважається, що, якщо уві сні ви пили воду зі склянки, то в реальному житті виникнуть проблеми зі здоров'ям. Ви будете багато переживати і нервувати під час лікування.

Якщо приснилося, що випивали чисту рідину з пляшки, то наяву подолаєте всі труднощі. Вищі сили пошлють Вам енергію та удачу на вирішення тріднощів.

Якщо сниться, що ви дістали прохолодну воду з колодязя і випили її, то збудеться те, про що давно мріяли і, можливо, навіть те, про що мріяти побоювалися.

Уві сні пити воду брудну і каламутну - до зневіри. Якась подія так вас засмутить, що ви надовго забудете про радість та безтурботність. Не виключено також, що розвинеться депресія. Справитися з нею допоможуть близькі люди, їхні поради та постійна підтримка.

Випивати воду і не втамовувати при цьому спрагу означає, що в реальності доведеться робити багато спроб поліпшити своє матеріальне становище, але всі вони будуть марними.

Якщо уві сні бачили, що брудна рідина текла з крана, остерігайтеся брехливих пліток. Деякі люди навмисно будуть розпускати про вас неприємні і при цьому недостовірні чутки з метою очорнення вашої репутації.

Річка, море, потоп або водоспад уві сні

Якщо вам довелося в нічних снах бачити красиве море - спокійне або з хвилями ??- це завжди дуже сприятливий знак.

Море - потужна природна сила, і вона обіцяє вам повну удачу у ваших справах, як в робочій діловій сфері, так і в любовних відносинах, сім'ї. Вас чекає дуже сприятливий, безхмарний і спокійний життєвий період.

Море уві сні
Море уві сні

Якщо вам приснилася в сновидінні річка - це пряме відображення вашого життя. Нерідко можна почути таке порівняння життя з річкою - вона може бути як бурхливим потужним потоком, так і слабким струмочком.

Як виглядала ця річка життя в ваших снах? Чиста, прозора, блакитна, іскриста, весела річка обіцяє вам здорове та радісне життя, сили та оптимізм.

Якщо ж потік слабкий, а вода каламутна - подбайте про своє здоров'я, воно може незабаром підірватися. Чи не перевтомлюйтеся, вам потрібен відпочинок і нова обстановка.

Якщо вам приснився потоп, цей сон віщує боротьбу з труднощами. Неприємний сон, вода в якому тече зі стелі в будинку, наповнюється на підлозі в квартирі або будь-якому приміщенні, її рівень все зростає, символізує про те, що вам належить чинити максимальний опір життєвим труднощам, бідності та негараздам. У вас є всі необхідні життєві сили і енергія, щоб побороти ці труднощі. Так що не думайте здаватися - біда відступить.

Якщо ж потоп в квартирі або ж будинку, навпроти, поступово йде, рівень води знижується, поки на підлозі не залишаються тільки калюжки - це несприятливий знак.

Якщо вам сниться вода, яка йде, це попередження: ви зможете піддатися депресії, опустити руки в якійсь важливій справі або вирішенні моральної проблеми, не захочете боротися, боїтеся труднощів.

Наснилося, що ви дивитеся на воду з моста? Вода, побачена зверху уві сні, ??символізує вашу совість і помисли. Якою вона була? Чистою, блакитною і прозорою - чудово, це значить, що і помисли ваші чисті, а совість є безгрішною.

Але якщо вона каламутна та брудна - це недобре, цей сон натякає вам на ваші брудні, нечесні думки, нечисту совість.

Водоспад уві сні або вода, що ллється на вас зверху - це щастя, безмежна радість і чисте життя - без брехні, пороку і страхів.

Неважко інтуїтивно відчути, до чого сниться чиста вода, що ллється зверху - це потік очищення, радості, життєвої енергії. Рідкісний і надзвичайно сприятливий сон!

Вода уві сні за Фрейдом

Вода є одним з основних символів, так як пов'язана з зачаттям і народженням дітей і оргазмом, причому як чоловічим, так і жіночим. Потік або струмінь води символізує сім'явиверження.

  • Наливати воду - прагнути до сексуального контакту, бажання сексу.
  • Рятувати жінку з води - прагнути до статевого контакту з нею.
  • Рятувати чоловіка з води - хотіти від нього дитину.
  • Дивитись у воду - надавати занадто велику увагу своїй зовнішності і свому здоров'ю, прояв нарцисизму.
  • Якщо ви плаваєте у воді, то ви відчуваєте приємні, солодкі відчуття від ласк близької людини (бувають і у людей, що страждали в дитинстві енурезом; в цьому випадку такі сновидіння не пов'язані з сексом).
  • Для жінок плавання у воді віщує швидку вагітність.
  • Бризкати водою - неясні вам самому сексуальні фантазії; прагнення до сім'явиверження.
  • Пити воду - проблеми в діяльності статевих органів.
  • Стрибати або входити в воду - ви хочете завести дитину або стати матір'ю. Виходити з води - те ж саме.

Вода – сонник Ванги

Як пояснює Ванга, вода є символом змін, розвитку, прогресу, позбавлення від гріхів. Якщо уві сні ви п'єте свіжу, прохолодну, приємну воду, то наяву відбудеться оновлення і очищення світу, багато людей (в тому числі і ви) підключаться до цього.

Брудна ж вода пов'язана з проблемами, складністю у взаєминах з оточуючими. Щоб не забруднювати душу негативом, проявіть терпіння, ведіть себе по-доброму. Після сну, в якому вода заливає ваше житло, чекайте справжнього потоку новин. Одна з новин кардинально змінить ваше світосприйняття і стосунки з людьми.

Якщо ви вирішите піти проти поточного ходу подій, вам присниться, що ви тонете. Поставтеся до цього знаку серйозно: ваша боротьба може підірвати ваше здоров'я і скоротити життя.

Кола або бризки на водній гладі сняться до змін, які дадуться вам з величезними труднощами. Але якщо ви зможете вистояти, то знайдете владу над собою і над іншими людьми.

Вода, яка ллється зверху попереджає: ви потрапите під хвилі космічного впливу. Спроби опору будуть марні. Замість цього краще постарайтеся досягти гармонії у відносинах з космосом. Це зробить вас видатною людиною, ви отримаєте світове визнання.

До чого сниться вода за сонником Міллера

Чиста вода пов'язана з різними позитивними моментами: успіхом, достатком, розвагами. Брудна вода уві сні, навпаки, означає проблеми, смуток, небезпеку. Впасти в таку воду - до низки серйозних помилок, через них ви будете дуже страждати.

Пити воду уві сні: свіжу - до реалізації самих сміливих планів, мінеральну - до великої удачі, каламутну - до хвороби.

Якщо у вашому сні по чистій блакитній воді пливе біла шлюпка, вас спіткає розчарування. Сон, в якому ви промочили ноги після ходіння по сирій землі, попереджає: не втрачайте пильність, зберіть волю в кулак, інакше ви не зможете впоратися з випробуваннями долі, вас наздоженуть злидні, хвороба та інші проблеми.

Аналогічним чином трактується сон про корабель, що заповнюється каламутною водою. А ось якщо вода заливає ваше житло, готуйтеся до боротьби зі злом.

Виконувати фізичні вправи у воді - до несподіваного пробудження любові і пристрасті. У цих відносин буде щасливий кінець, якщо краплі води потраплять вам на голову.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Сонник, вода
В тему

Останні матеріали