Поради

До чого сниться собака, що значить бачити собаку уві сні?

До чого сниться собака, що значить бачити собаку уві сні?

Багатьом доводилося бачити уві сні собаку, яка ластиться, кусає, або просто грається з Вами. До чого сниться собака? Такий сон може символізувати як вірних друзів, так і лютих ворогів. А що ж приготував такий сон саме для вас?

Собака, з одного боку, уособлює вірність і надійність, а з іншого - розчарування, бідність і проблеми. Поганим знаком є бездомна собака. Вона говорить про те, що хтось із ваших близьких або друзів має великі проблеми. Цій людині потрібна ваша допомога, але він соромиться звернутися до вас. Тому уважно придивіться до свого оточення.

Собака уві сні – символ друга, любові та відданості

Сонник Фрейда тлумачить собаку у сновидіннях символом дитини. Якщо ви б'єте собаку або знущаєтеся з нього, то у вас явне бажання і схильність до сексуальних відносин з дітьми. Будьте уважні!

Мисливська ж собака означає активне статеве життя і відсутність при цьому будь-яких турбот про можливе зачаття дитини. Найчастіше така собака сниться чоловікам.

А ось якщо ви батько і вам приснилося, що ви вигулюєте свого пса, то вас очікують проблеми по лінії «батьків і дітей», Ви не розумієте своїх дітей, приділяєте їм мало часу, не помічаючи їхніх потреб. У майбутньому для вас це може привести до погіршення відносин з вашою дитиною. Якщо ви гладите і пестите собаку, то ви занадто дбаєте про своє чадо, можливо, варто дати йому більше свободи.

Якщо приснився собака, збірник сновидінь Міллера радить звернути увагу на їхній характер, розмір, породу та зовнішній вигляд. Скажений пес, що ганяється за вами, це сигнал бути зібраним: щоб здобути перемогу та досягти успіху, необхідно зібрати волю в кулак, сконцентруватися і докласти максимум зусиль. Зла тварина обіцяє неприємності, проблеми, які створять вам недруги. Худа чи брудна собака обіцяє хвороби. Собака, яка ластиться сниться до успіху і відданих друзів. Якщо собака при цьому ще й біла, то успіх буде грандіозним.

До маси позитивних подій сниться сон, в якому ви гуляєте з собакою. Приснилась собака, яка біжить за Вами - будьте обережними у своїх захопленнях, вони можуть виявитися згубними. Мисливська собака уві сні - до удачі в справах. Породиста собака - до майбутнього заробітку. Породисті, вишукані собаки уві сні для жінок - до роману з легковажним чоловіком.

Якщо собака кусає уві сні, то готуйтеся до складнощів у відносинах з коханою людиною і партнерами по роботі. Якщо вона гарчить у вас за спиною, то вам потрібно придивитися до свого оточення: в ньому завівся інтриган, який бажає зіпсувати вам життя.

До чого сниться собака згідно сонником Ванги? Білий пес означає підтримку друзів, чорний пес - зрада і розчарування в них. Хвора або мертва собака прямо вказує на те, що може трапитися з вашим близьким другом найближчим часом. Те ж саме стосується і бездомних собак - фінансові проблеми і проблеми.

А ось ставлення собаки до вас означає вторгнення у ваше життя вищих сил: якщо вона вас захищає, то можна не турбуватися - це ваші ангели-охоронці. Але собака, що нападає - втручання злих потойбічних сил. Щоб протистояти їм, Ванга радить звернутися до Бога.

Езотеричний сонник трактує сон з собакою до нових знайомств. Агресивну собаку - до сварки з друзями. Якщо собака вас кусає, то сварка буде пов'язана з образою і затягнеться надовго. Біла собака до великого успіху завдяки друзям. Власний собака уві сні - до приємних домашніх клопотів. Великий та страшний пес - до хвороби родичів або близьких друзів.

Колір собаки у сновидінні

Колір шерсті собаки уві сні дозволяє по-різному трактувати сон. Так до чого ж може снитися собака того чи іншого кольору?

Чорна собака уві сні

Популярні сонники трактують появу чорної собаки у сновидіннях по різному, розглянемо основні з них:

  • Сонник Ванги: чорна собака уві сні - зрада з боку дуже близького друга. Можливо, будуть виставлені на загальний огляд ваші секрети.
  • Сонник Міллера: невдача в здійсненні задуманих планів, остерігайтеся заздрісників!
  • Сонник Лоффа: приснилася чорна собака - вороги задумали недобре, будьте пильні!
  • Сонник Менегетті: погані відносини з матір'ю або іншою дорослою жінкою в сім'ї.
  • Сонник Хассе: чорна собака віщує розчарування на особистому фронті, зрада близької людини.
  • Сонник Цветкова: невелика сварка або порозуміння з друзями.
  • Сонник Лонго: очікуються зміни в особистому житті.
  • Сонник Майя: беззахисність перед підступністю ворогів, друзі будуть не в змозі допомогти.
  • Російський сонник: якщо приснилася чорна собака, то близький друг перетвориться в суперника.
  • Циганський сонник: розрив відносин з дуже близьким другом.
  • Східний жіночий сонник: побачивши уві сні чорну собаку, вам потрібно побоюватися ворогів.
  • Езотеричний сонник: імовірна невдача в справах.
  • Сонник Азара: чорна собака - погані вісті.
  • Єврейський сонник: провісник хвороби.
  • Сонник Фрейда: чорна собака уві сні - надмірна опіка над дитиною.

Що значить чорний собака уві сні?
Що значить чорний собака уві сні?

У підсумку можна зробити такий висновок: майже всі сонники не обіцяють від сну з собакою з чорною шерстю нічого хорошого.

Біла собака уві сні

Біла собака уві сні виступає в ролі символу сприятливого періоду на життєвому шляху. Обставини почнуть складатися на вашу користь, удача посміхнеться у всіх починаннях. Успіхи чекають не тільки в професійній діяльності, а й в любовній сфері. Жінкам подібне сновидіння віщує швидке заміжжя.

Білий пес з доглянутою і чистою шерстю віщує вірних друзів. Ви дізнаєтеся приємну новину, і вам буде дано шанс позбутися проблем.

У деяких сонниках біла собака натякає на те, що ваші діти вже виросли і мріють розпоряджатися своєю долею самостійно.

Довелось відчувати негативні емоції уві сні і боятися білої собаки? Цей сон віщує швидке вирішення більшості проблем.

Сон дівчині, в якому фігурує біла собака, віщує успіхи в любовній сфері. Протилежна стать почне звертати підвищену увагу, є ймовірність зустрічі з другою половинкою, зміцнення вже наявних відносин.

Тлумачення сну, де була присутня добра біла собака, повідомляє про наявність у близькому оточенні вірного і відданого друга. Він здатний підтримати навіть в найважчі моменти, безкорисно надати допомогу.

До чого сниться біла собака?
До чого сниться біла собака?

Приснилася маленька біла собачка? Незабаром має відбутися подія, яка подарує багато позитивних емоцій. Висока ймовірність приємних звісток і несподіваних подарунків з боку близьких людей.

Бути атакованим або вкушеним білою собакою уві сні, означає бути «вкушеним» кимось із близьких в реальному житті. Швидше за все йдеться про те, що хтось буде поводитись не кращим чином і це виявиться абсолютно несподіваним. Найчастіше сон відноситься до сім'ї і близьких друзів. Подія легко може вибити землю з під ніг, тому варто підготуватися морально і бути напоготові. Другим значенням подібного сновидіння є зрада коханої людини або сварка з ним. Так чи інакше, біла собака яка кусає - недобрий знак, який обіцяє руйнування довірливих відносин і велике розчарування.

Рижа собака уві сні

До чого сниться рудий собака? Уві сні цей персонаж відображає відносини з коханими і дуже близькими людьми. Повне тлумачення образу рижого пса пропонують популярні сонники.

До чого сниться темно-рудий собака? Такий сон символізує різкий перехід від добробуту до злиднів. Бачити світло-руду собаку набагато краще - в реальності ваші біди добігають кінця і скоро настануть кращі часи.

Наснилася рудий собака з чорними плямами? Здійсняться бажання, прийдуть гроші, та й в кар'єрі трапиться непередбачуваний успіх.

До чого сниться рудий собака, який проводжає Вас гавкотом? Ви зумієте розгадати задуми недоброзичливців і обернути ситуацію на свою користь. Наснилося, що власна собака раптом стала рудою? Будьте впевнені: навколишні люто заздрять вашому матеріальному стану.

Руді собаки побилися за кістку або шматок м'яса? Це уособлює вашу власну жадібність або ж в реальному життя Вам доведеться зіткнутися з дуже скупою людиною. Якщо уві сні рудий собака кусає, Вас чекають непорозуміння з другом або коханою людиною.

Що значить рижий пес уві сні?
Що значить рижий пес уві сні?

Якщо приснилася спокійна і миролюбна руда собака, то ви зможете знайти спільну мову зі своїм обранцем. Крім того, вам допоможуть у важкій ситуації абсолютно сторонні люди.

До чого сниться, що у вас є велика руда собака? Образ відображає впевненість у власних силах, що веде до неодмінного успіху.

Наснилася агресивна руда собака? Останнім часом ви досить нестримані, тому в будь-який момент можете «вляпатися» в гучний скандал: чим зліший уві сні пес, тим грандіознішим буде конфлікт.

Уві сні до вас лащилася незнайома, але цілком доброзичлива руда собака? Будьте обережні: про вас розпускають плітки і недобрі чутки знайомі, прикидаються вірними друзями.  Уві сні на вас напала маленька руда шавка, яка не заподіяла особливої ??шкоди і навіть не викликала страху? Готуйтеся до незначного непорозуміння або дрібної сварки.

Якщо нападає і кусає велика руда собака, то у вас з'явився ворог з-поміж колишніх друзів. Якщо пес вкусив буквально до крові, то це означає, що слід чекати неприємностей від родичів.

Собака кусає або нападає, зла собака

Собака уві сні, яка нападає та кусає має негативне значення. Якщо приснилося, що вкусила собака, або вона вперто нападає, і це не є відображенням аналогічній ситуації, що сталася з вами наяву, приготуйтеся до серйозних неприємностей в житті.

  • Тварина кусає і нападає на Вас - готуйтеся сваритися з близькими людьми  через гроші.
  • Кусає ваш пес - неприємності в реальному житті.
  • Бачити як скажений пес кусає і нападає - до зради друга.
  • Чути злісне гарчання за своєю спиною - до інтриг, якими Вам хочуть нашкодити.
  • Пес, який агресивно гавкає на сновидця - незабаром Ви буде втягнуті в конфлікт.
  • Скажений пес попереджає, що сварка з другом може призвести до того, що він стане найлютішим ворогом.
  • Злий пес на ланцюгу попереджає про те, що варто бути уважнішим у виборі друзів. 

Гладити, гратись з собакою

Подібні сни в основному не несуть негативу, хоча іноді можуть бути попередженням. Наприклад, про те, що ви занадто «залюбили» своє чадо і пригнічуєте дитину надмірною опікою. Перегляньте ваші відносини і дозвольте синові або дочці бути більш самостійними.

Гратись з собакою уві сні
Гратись з собакою уві сні

Що означає грати з собакою уві сні або гладити?

  • Є шанс на романтичне побачення. У вашому житті з'явиться новий знайомий, а з ним і нові відносини.
  • Дуже може бути, що ви намітили в найближчі дні весело відпочити і розважитися в компанії друзів.
  • Якщо під час гри з псом ви сіли на нього верхи, прокинувшись, оцініть свої відносини з друзями, подумайте про їхні почуття. Чи не зловживаєте ви дружбою, чи не використовуєте людей у своїх цілях?
  • Награвшись уві сні з собакою, ви пригощаєте її? Чудовий знак! У вас з'явиться новий вірний друг. А може, він вже поруч? Озирніться!

До чого сниться велика чи маленька собака

Тварина значних розмірів говорить про те, що у людини добрі стосунки з друзями, засновані на довірі. Але якщо пес вселяє сплячому жах, то значить, і в житті він боїться своїх друзів. Це не дає повністю відкритися перед друзями, в повній мірі довіритися.

Існує кілька трактувань снів, де фігурує великий собака:

  • символізує надійність, успіх і процвітання - велика собака може стати захисником від будь-якого роду погроз;
  • сон означає, що будь-які неприємності втратять свою значущість, стануть менш важливими;
  • великий пес може означати, що в житті людини з'явиться впливовий і могутній покровитель.

Маленькі собачки найчастіше означають невеликі, але приємні клопоти. Можливо, в родині очікується святкування важливої ??дати: народження малюка, або весілля. Звичайно, підготовка, вибір подарунків, організація свята - це справа клопітка, але водночас приємна.

Собачки невеликих розмірів можуть уособлювати молодших родичів або товаришів, які потребують заступництва.

Собака певної породи

Досить часто у снах людей фігурує породиста собака. Такий сон говорить про бажання людини підвищити свій статус, домогтися підвищення на роботі, відшукати впливового покровителя. Причому собака як би підказує, що досягти мети допоможуть друзі.

До чого сниться німецька овчарка?
До чого сниться німецька овчарка?

Яке ж значення має та, чи інша порода чотириногих друзів:

  • Німецька вівчарка - добрий знак, що говорить, що у людини є друзі, готові допомогти. Задумане обов’язково здійсниться найближчим часом.
  • Ротвейлер - символ змін, незалежно позитивними вони будуть або ж негативними, у людини вони викличуть труднощі. Щоб змиритися зі змінами, людині знадобиться час.
  • Хаскі - майбутня робота пов'язана із спілкуванням з доброзичливими і талановитими співробітниками. Така діяльність доставить тільки задоволення.
  • Лабрадор - символізує величезний сплеск енергії на роботі. Друзі допоможуть в налагодженні добрих стосунків з начальством. Сон з лабрадором говорить про те, що людина впевнена в собі і своїх силах.
  • Такса - віщує про неабияку приємну подію на роботі. Всі можливі проблеми будуть вирішуватися на раз-два.

Отже, підсумовуючи: тлумачення сну про собаку залежить від того, яке враження вона на вас справила. Якщо вона викликала у вас симпатію, то це добре. Такий сон говорить про наявність вірних друзів, віщує успіх і удачу. Собака, яка неприємна вам - поганий знак. Вона обіцяє проблеми і появу ворогів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сонник, собаки
В тему