Поради

Кому підійде руде каре, найвдаліші варіанти стрижки

Кому підійде руде каре, найвдаліші варіанти стрижки

Містичний та загадковий, грайливий, сонячний, палючий, життєрадісний, яскравий, усміхнений, всі ці, та багато інших епітетів спливають у пам’яті, якщо ми згадуємо рудий колір волосся. Такі дівчата завжди виділяються з натовпу, мають більше уваги, та асоціюються як пристрасні, сміливі, самодостатні. Якщо раніше спостерігали із заздрістю за тим, кому природою додано фарб у волосся, то зараз можна перетворити будь-яку шевелюру на об’єкт підвищеної  уваги, та стати рудою за один візит до перукаря. Сучасні засоби фарбування мають безліч відтінків від мідно-коричневого до яскравого помаранчевого. Підкреслити свою індивідуальність можна за допомогою модної стрижки каре. Чарівники та чарівниці салонів краси, змінивши вам колір волосся, нададуть неперевершеної форми, підкреслюючи індивідуальність за допомогою цієї популярної форми.

Особливості стрижки

Стрижка каре передбачає, що волосся стрижуть по одній лінії. Цей спосіб надає можливості візуально зробити більш важким та об’ємним зачіску. Народження такого виду відносять до древнього Єгипту, та за легендою першою була цариця Клеопатра. Саме її магічну чарівність пов`язують із цією зачіскою. У сучасному світі ця модель є найпопулярнішою серед представниць прекрасної статі. Причина цього універсальність використання зачіски. Підходить як офісний варіант, вечірній, та просто для прогулянок із друзями.  Правильно підібране каре перетворює жінку на загадкову, модну, виразну, стильну, сучасну, сміливу. У поєднанні із яскравим рудим кольором це додасть фарб у будь-який сезон. Зимою, коли хочеться зігрітися, більше сонечка, чи весною, на фоні свіжої зелені, чи влітку, як яскравий метелик, чи в осені, як останнє листячко, при любій погоді це актуально.

Кому підійде руде каре?

Якщо задались питанням, чи підійде саме вам руде каре, то відповідь - так, навіть чоловікам! Лише варто зазначити, що треба бути обережнішим з вибором відтінку людям із веснянками, пігментними плямами, та подібними індивідуальностями обличчя, бо яскравий кольори можуть підкреслити такі особливості шкіри. Та варто не квапитись, якщо маєте проблеми із волоссям, ламкість, тьмяність, випадіння. Попередньо варто зайнятися лікуванням, бо такий тип фарбування та форми виглядає краще на здоровому волоссі. Отже, щоб засяяти, варто обрати гарного перукаря, який підбере зачіску по ваших очах, типу забарвлення шкіри, формі шиї, обличчя, структурі волосся.

Можливо, ви навіть не замислювались скільки варіацій відтінків має рудий колір, та яка кількість  різновидів стрижки існує. Найчарівніше, що за допомогою такої моделі, можливо скоригувати овал обличчя, підкреслити гарні риси. Ось деякі рекомендації, по яким ви можете зорієнтуватись:

  • рідке волосся - обирайте короткий варіант з асиметрією;
  • рідкий чубчик - зробіть його також асиметричним;
  • каре на прямих волосах з чубчиком – ідеально, якщо кучері, то кожного разу потребуватиме укладки, вирівнювання стайлерами;
  • густе кучеряве волосся гарно виглядає у дуеті темного відтінку рудого кольору із прямим каре;
  • природні завитки волосся цікаво виглядають із коротким боб-каре;
  • до гострих рис обличчя пасуватимуть моделі із довжиною нижче підборіддя;
  • кругле лице видовжать рвані, профілеровані кінчики, частково укриваючи щоки;
  • для власниць овального обличчя пасують будь-які форми;
  • виражені вилиці можна приховати з подовженим чи асиметричним каре;
  • модельна зовнішність буде підкреслена такими типами, як боб-каре або без чубчика.

Каре відноситься до стрижок з ефектом омолодження. Моделі виглядають ефектно і гармонійно на юних особах і на жінках старшого віку. Щоб нова стрижка у рудих дівчат виглядала гармонійно, а не вульгарно, враховуйте особливості зовнішності, прислухайтеся до думки професіоналів.

Найвдаліші моделі стрижки

Руді відтінки у волоссі виглядають неперевершено та екстравагантно. Для довершеності образу варто підібрати із різноманіття найвдаліший варіант. Необхідно попередньо обговорити подальшу щоденну процедуру укладання волосся, бо є моделі із простим способом, чи ті, що потребують зранку час та навички. Розглянемо найпопулярніші, та найуніверсальніші моделі:

З чубчиком

Він буває прямим, косим, асиметричним, рваним, коротким, подовженим на 2 боки. Тип залежатиме від вашого волосся, а от пасує він до будь-якого віку. Однією з таємниць, яку ним можна приховати, це занадто високий лоб. А загалом він додає грайливості, чи строгості до образу.

Чубчик - виграшне доповнення стрижки

Чубчик - виграшне доповнення стрижки

Без чубчика

Така модель відкриває світу ідеальний овал обличчя, та приваблює простота у догляді. Варіант буде нескладним у щоденному ранковому приготуванні.

Градуйоване

Відрізняються технікою виконання, застосовують звичайні та філерувальні ножиці, кожен локон зрізується під певним кутом. Такий спосіб дає змогу досягти додаткового об’єму на рідкому волоссі. Може використовуватися з чубчиком, чи без. Найбільше пасує дівчатам із ідеальними рисами обличчя. Легко та швидко вкладається.

Підходить дівчатам з ідеальною зовнішністю

Підходить дівчатам з ідеальною зовнішністю

Каскадне

Незрівнянно виглядає у рудому кольорі. Завдяки багатошаровому зрізу придає об’єм, полегшує процес вкладання густого волосся.

У рудому кольорі каскадне каре виглядає приголомшливо
У рудому кольорі каскадне каре виглядає приголомшливо

З подовженням

Підходить для круглого обличчя, має різні варіанти носіння, підійде для довгого та середнього волосся.

Подовжене каре
Подовжене каре

Асиметричне

З такою моделлю безліч варіантів, підходить для сміливих натур. Варіацій різності довжини з боків обличчя безліч, від виголених скронь до пасм, що заходять за підборіддя. Загалом ця стрижка омолоджує та пасує практично всім.

Асиметрія в каре
Асиметрія в каре

Класичне

Завжди в моді, пасує будь-кому, може бути з чубчиком, або без, довжина від середини скронь до підборіддя, проділ прямий, чи косий. Рівна лінія зрізу підкреслює витончений образ.

Якщо із вище наведених прикладів ви не знайшли саме вашу модель, не засмучуйтесь, бо варіантів наведення до омріяного каре цих семи видів безліч, та ще є такі як боб-каре, каре на ніжці, французький стиль.

Класичне каре на рудому волоссі
Класичне каре на рудому волоссі

Секрети укладки і догляду за стрижкою каре

Руде каре не має складнощів за доглядом. Але якщо це ваш не натуральний колір, то слід обрати засоби по догляду за пофарбованим волоссям, щоб якнайдовше милуватись сонцем у локонах. Також треба слідкувати за ростом, та вчасно поновлювати форму і дофарбовувати корені. Щоденне надання привабливості стрижці також не важка справа. Можна експериментувати з багатьма моделями щодо зміни проділу, набуття кучерів або легких хвиль, чи навпаки випрямляти волосся. Зробити начісування, чи вкласти із додатковими засобами назад. Причепивши шпильку зі стразами, отримуєш вечірний варіант зачіски. Можна нанести спеціальну пінку, гель чи віск, перегорнути голову та зроби легкі рухи руками, ніби збиваєш, в результаті отримуєш загадкову та романтичну зачіску. Треба не стримувати свою фантазію і тоді кожен день буде неповторним.

Альтернативні варіанти

Не тільки каре зачаровує власниць рудих пасм, сміливо та грайливо виглядають такі види як піксі, паж, шапочка, сессон, драбинка, шег. Всі ці моделі заслуговують на увагу. Пам’ятайте, що невдалу стрижку можна виправити лише більш короткою, часом чи нарощуванням волосся. Для цього обирайте перукарів із досвідом, та смаком.

Зачіска каскад і піксі
Зачіска каскад і піксі

Плюси і мінуси рудого каре

Переваги для вибору каре, те що підходить для будь-якого типу волосся, форми лиця. Освіжає, та омолоджує образ, отже поза вікова модель. Економить час на вкладання, особливо із більш коротким варіантом. Комфортно спати, носити шапку. Мінусами з такою зачіскою будуть необхідність мити та одразу вкладати, спати із мокрим волоссям заборонено, бо зранку прийдеться заново мочити та вкладати локони, чубчик. Збільшується частота миття волосся. Можливо необхідно додатково купити засоби фіксації для надання форми шевелюрі. Вибір зачісок скорочується. Але все це несуттєві недоліки у прагненні відчувати та виглядати карколомно.

Зіркові приклади

Звичайно, що така яскрава та популярна зачіска не оминула зіркових представниць, які часто обирають саме руде каре, щоб підкреслити свою індивідуальність та красу. Відома акторка  Синтія Ніксон не зраджує рудому каре ні на кіно майданчику, ні у житті. Емма Стоун приховує свій натуральний блонд, надаючи перевагу яскравому рудому забарвленню волосся. Крістіна Хендрікс має трішки кучеряві локони, що у поєднанні із мідно-рудими пасмами надає грайливого вигляду. Перелік може тривати дуже довго і це лише підкреслює унікальність такого поєднання забарвлення та форми.

Синтія Ніксон
Синтія Ніксон

Емма Стоун
Емма Стоун

Крістіна Хендрікс
Крістіна Хендрікс

Якщо ви вирішили кардинально змінити вашу зачіску, та набути неперевершеності, впевненості, то руде каре саме той шлях до цього.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Зачіски, мода, жінки
В тему