Поради

ТОП 10 секс-іграшок для жінок та чоловіків в Україні (фото, відео)

ТОП 10 секс-іграшок для жінок та чоловіків в Україні (фото, відео)

Секс-іграшки створені для насолоди. Як вибрати секс-іграшки-2020 в Україні для жінок, чоловіків та пари.

Редакція t1.ua та інтим-бутик «Казанова Super+» розповідають про те, які іграшки найкраще підійдуть для жінок, які для чоловіків, а які стануть насолодою для всіх партнерів.

Наприклад, жінкам іграшки для дорослих стануть у пригоді, коли складно досягти оргазму, зокрема, кліторального, без додаткової стимуляції. Чоловікам секс-іграшки будуть корисними, якщо вони схильні приходити до фінішу занадто швидко.

А для партнерів спільний вибір секс-іграшок перетвориться на пригоду «із перчинкою» та  приємну прелюдія,  внесе різноманітність в інтимне життя і освіжить відчуття у спальні.  

Так, звісно, секс-іграшки не замінять живу людину, так би мовити «вібратор не поцілує та не приголубить», але навіщо відмовляти собі у задоволенні?

ТОП 5 секс- іграшок в Україні для жінок

Виявляється, що жінки в Україні не тільки знаються на секс-іграшках, а й мають серед них своїх фаворитів.

Отож, що обирають представниці слабкої статі серед товарів інтим-магазинів:

Вагінальні шарики, зокрема зі скла і металу, лідирують серед інших секс-іграшок.

Анальні пробки - друга за популярністю інтим-іграшка.  Серед великого асортименту жінкам найчастіше до вподоби анальні пробки з кристалами. А ось  для рольових ігор в пригоді стануть анальні пробки з хвостом.

Вібратори – на третьому місці. Їхній асортимент нараховує більш 10-ти видів, проте найчастіше купують вібратор вагінальний, вироблений з кібершкіри та латексу.

Фалоімітатори за популярністю на четвертому місці. Ці секс-іграшки схожі з вібраторами, проте вони не рухаються. Найчастіше фалоімітатори використовують у ванній, тому серед моделей вибирають практичні, довговічні та ті, що не бояться вологи, зокрема, фалоімітатори на присосках.

Страпони - це секс іграшка дає відчуття влади над партнером. Тож її нерідко купують для рольових ігор. Старпони кріпляться до тіла за допомогою спеціальних ременів або латексних трусиків.

Вібратори

Вібратори – це фалоімітатори, що мають функцію вібрації або пульсації, або поєднують обидві функції.

Матеріали, з яких виготовляють вібратори:

- на пластиковій основі – характеризуються невисокою ціною та простим доглядом. Найчастіше з пластику виготовляють невеликі вібратори для клітору, що не потребують високого ступеня гнучкості.

- полівінілхлориду (PVC) – нетоксичний, міцний та недорогий матеріал, а відтак абсолютно безпечний для здоров'я та гіпоалергенний. Поверхня вібратора достатньо слизька та холодна. Тому перед використанням варто нагріти водою або долонями.

- з латексу. Гнучкі, приємні на дотик. Висока пористість сприяє підсиленню стимуляції. Проте можуть викликати алергію, тому рекомендовано використовувати лубриканти, інструкції до яких зауважується, що їх можна використовувати із презервативами.

- з кібершкіри (UR3, Cyberskin, Ultraskin, Futurotic, Loveclone) - порівняно новий матеріал, що нагадує справжню людську шкіру. Вібратор з кібершкіри легко сплутати зі справжнім чоловічим пенісом. Вони  максимально швидко нагріваються до температури тіла,  безпечні і гіпоалергенні. Проте, при виборі вібратора з кібершкіри, потрібно бути готовими до високої ціни. Та необхідності купувати спеціальну «підсушку» і порошок для дезінфекції, а також лубриканти на водній основі.

- силіконові. Нешкідливі, нетоксичні, стійкі до хімічних сполук та ультрафіолету. Проте при їх використанні необхідні лубриканти на водній основі.

- гелеві (Jelly, Jel-ly або просто «гель») - дуже еластичні, тому їх можна згинати, як вам заманеться, не боятися при цьому пошкодити. Завдяки високій теплопровідності їх можна порівняти з людською шкірою. Різнокольорові та сумісні зі всіма видами олійок для сексу. При цьому їх не можна мити з милом та не варто дезінфікувати спиртом.

- скляні. Такі вібратори термічно стійкі, легко миються, сумісний з усіма видами інтимних олійок. Не накопичують на собі хвороботворні мікроорганізми. З недоліків:  не гнуться, холодні, легко б’ються. 

Вібратори за формою поділяються на:

- класичні (з мошонкою та без мошонки). Вібратори-жезли мають гладку поверхню або верхній шар, що імітує покритий венами пеніс.

Різновидом класичного вібратора є вібратор з насадками. Часто виробники беруть звичайний вібратор з пластику, та одягають на нього м’яку насадку.  Такі секс-іграшки можна використовувати як із насадкою, так і без неї.

- оригінальної форми. Можуть оснащуватись вусиками, шипами, пухирцями, реберцями, рифленням, шариками тощо. Такі вібратори можуть бути вигнутими по всій довжині, або ближче до головки. 

- розщеплені – ділитися на кілька відростків, аби стимулювати більше ерогенних зон.

- округлі - небувалим попитом у жінок користуються яйця, кільця і шари. Їх невеликий розмір та зручні функції дозволяють гратися вібраторами навіть у людним місцях.  

- плоскі – у комплекті з присосками чи  спеціальними напальчниками. Такою моделлю вібраторів можна пестити соски, внутрішню поверхню стегон, ну і, звичайно клітор.

Крім того, вібратори класифікуються за призначенням:

- вагінальні, які можуть оснащуватись приємними опуклостями та вигонами, а також бути на присосках, що дозволяє використовувати їх у позиції доггі-стайл у відсутності партнера. 

- кліторальні: у формі яйця, з вусиками, безконтактні вібратори і накладки із ремінцями. Так,  вібратор-метелик (vibrator butterfly,) – це здебільшого секс-іграшка для дівчат. Такий вібратор виготовляють у формі метелика, кріпляться вони  до тіла еластичними ремінцями, що нагадують трусики.

- анальні здебільшого використовуються для підвищення чутливості при статевому акті, коли партнер при фрікціях масажує ануса. Це провокує наймогутніший оргазм.

- точки G. Стимулятори точки G – вібратори мають спеціальну загнуту форму головки. Зроблено це для максимально зручної стимуляції однієї із найерогенніших зон жіночого тіла. Додатково такі вібратори можуть мати стимулятор для клітора, стимулятор для анальної зони.

Користуватися такими вібраторами можуть і чоловіки – задля приємного масажу простати.

Цікаво, що за допомогою вібратора для точки G цілком реально жінці досягти сквірту.

- rabbit-вібратори, мають додатковий, незалежний від основного, стимулятор клітора. Ручка такого  вібратора оснащена пультом управління із режимами вібрації та стимуляції.

- hi-tech вібратори, якими можна керувати дистанційно, при цьому руки залишаються вільними. Можна вибирати з десятка варіацій найбільш приємні режими, напрямок обертання головки, частоту пульсацій, силу натиску тощо.  

- масажери сосків, кріпляться присосками, або за допомогою вакууму. І поки чоловік пестить клітор, масажер сосків робить свою справу.

До речі, такі вібратори  рекомендовані для вагітних, та жінок, що годують груддю -  вони знижують хворобливі відчуття в сосках.

- подвійні: один призначений для «вологої печерки», а другий для «заднього входу». Такі вібратори стануть у пригоді тим, хто мріє про секс з декількома коханцями - ця модель втілить найспекотніші фантазії.

- ротаційні, у якому рухи не тільки вібруючі, а й обертальні, завдяки чому виконується повномасштабний масаж вагінальної зони, точки G і задньої стінки піхви. Вібратор здатен опрацювати одночасно клітор і статеві губи.

Водонепроникні вібратори  - це вібратори, водонепроникність в яких забезпечується спеціальними гумовими ущільнювачами на пульті керування. Про те, чи є ця секс іграшка водонепроникною, завжди вказується на упаковці. Такі інтимні іграшки стануть у нагоді в душевій чи теплій ванні.

Як вибрати вібратор за розміром:

- в першу чергу звертайте увагу не на довжину, а на товщину – діаметр. Тому що довжину ви можете відреагувати самостійно – це залежить від того, на яку глибину ви б хотіли занурити вібратор.

По довжині вібратори діляться на: mini (5 - 7 см); small (8 -12 см); medium (13 - 20 см); large (21 - 25 см); extra large (26 і більше).

Ширина вібраторів коливається, починаючи від 1-2 сантиметрів. Верхньої планки, як такої, не має.

Якщо ви новачок у світі секс-іграшок, обирайте вібратор medium, шириною від 3 до 5 см.

Вагінальні шарики

Вагінальні шарики створені для жінок, які не відчувають оргазму з будь-яким партнером. Аби кардинально змінити своє інтимне життя у кращу сторону, варто підкачати не тільки сідниці та підтягнути животик, а й  тримати м'язи піхви в тонусі.

Адже слабкість м’язів в інтимній зоні стають причиною для незадоволення у ліжку та  поганого сексу.

Аби правильно обрати таку секс-іграшку як вагінальні шарики, для початку варто визначити свій фізіологічний стан:

- якщо ви раніше ніколи ними не користувались – обирайте  шарики діаметром 3 см і зміщеним центром ваги. Вони допоможуть накачати м’язи піхви.

- якщо ви обираєте вагінальні шарики для сексуального задоволення -  підберіть два віброшарика невеликого розміру, оснащені пультом керування. Їх можна використовувати як для мастурбації, так і під час статевого акту з партнером.

- якщо ви ще не народжували дитину, то придбайте ребристі шарики, діаметр яких 2,8-3,5 сантиметра, зв’язаних між собою.

З якого матеріалу роблять вагінальні шарики: силіконові – варіант для новачків, латексні, пластикові, скляні, металеві, з каучуку,  полівінілхлориду, кібершкіри.

Форми вагінальних шариків: круглі та гладкі, шорські,  з пухирчиками,  у формі полунички, у формі м’яча, ребристі, віброяйця, бархатні.

 Секс-іграшки для чоловіків в Україні

Українські чоловіки не соромляться своїх бажань, тому  відкрито розповідають  про своїх улюбленців з секс-шопу:

- Іноваційні мастурбатори - під час мастурбації створюють максимально реалістичні відчуття. При використанні секс-іграшки важливо користуватися лубрикантами, сумісними з матеріалом мастубаторів.

- Віброкільця допомагають продовжити тривалість статевого акту, а вібрація посилить оргазм у партнерки.

- Насадки для пеніса, зокрема, з шипами та вібруючими головками, потовщують або подовжують член. А також  допомагають при недостатньо сильній ерекції.

- Стимулятор простати,  з вібрацією і без, можна використовувати для додаткової стимуляції під час сексу. Такі секс-іграшки зміцнюють чоловіче статеве здоров'я.

ТОП найсучасніших секс-іграшок для партнерів

Аби урізноманітнити сексуальне життя партнерів, варто до дати у нього ще одного учасника… або кількох учасників...

Мова піде про секс-іграшки для двох – все для того, аби підняти градус у спальні і зробити взаємний оргазм насиченішим, яскравішим, ба більше,  тривалішим!

1. Вібратори для клітора і точки G  - We-Vibe

Гнучкі вібратори у вигляді літери «C» додають незабутніх відчуттів, їх можна використовувати для мастурбації в «одиночному плаванні», так і під час сексу. Вони одним кінцем  - плоским вводяться в піхву, до точки G, абсолютно не заважаючи фрикціям, а другий стимулює клітор  жінки під час сексу.

Відтак внутрішній кінчик звужує простір в піхву і забезпечує більш тугий обхват чоловічого пенісу.

Відтак у обох партнерів більш яскраві відчуття, а їхні руки залишаються вільними.

2. Віброяйце  

-  Play Ball от Adrien Lastic

Потужне і надмірно м’яке міні-яйце, використовується для пари. Для використання просто вставте яйце глибоко у піхвовий отвір, а потім активізуйте його коливання.

Одночасно партнер вставляє свій пеніс. Ви можете керувати режимами вібрації за допомогою пульта, розташованого в підв'язці, яка буде застебнута липучкою навколо стегна.

- His And Hers Ultimate Rabbit

Характеризується подвійною стимуляцією: кільце продовжує ерекцію, а дві вібропулі стимулюють мошонку і клітор.

  1. LOVE PALZ - для віртуального сексу на відстану

Цей девайс оцінять двоє коханців, що через різні причини перебувають один від одного на відстані.  А також стане у нагоді тим, кому до вподоби секс із незнайомцями, і кому кортить відчути щось новеньке.

Відтак в LovePalz входить стимулятор для чоловіків і вібратор для жінок. Обидві частини цього набору діють в динамічному режимі, із можливістю голосового та відеозв'язку.

Вирішивши зайнятися віртуальним сексом, кожен з партнерів активізує свою половину девайсу.  А далі справа за  стимулятором і вібратором. 

Так, віртуальний секс з LovePalz перетворюється на повноцінний статевий акт, при якому усі відчуття реальні: візуальні, голосові, фізичні.

4. Насадки на пеніс та ерекційні кільця

Вібронасадка Fx Vibrating Couples Cage Pink збільшує пеніс. Насадка з безліччю отворів – «сердечок» добре розтягується, підсилює стимуляцію жіночих ерогенних зон, а віброкуля в кліторальному «кролику» доповнює відчуття хвилюючими вібраціями.

Віброкільце LELO Tor 2 - відмінний спосіб зробити ерекцію довшою та віддалити момент оргазму, поки партнерка буде насолоджуватися вібрацією кільця.

5. Креми SHUNGA DRAGON

Інтенсивне «відчуття вогню та льоду» для закоханих. Ці інтимні креми ексклюзивної формули, виготовлені з натуральних екстрактів, допомагають чоловікам вивільнити всю силу та енергію, одночасно посилюють задоволення жінки та допомагають їй досягти численних оргазмів.

Усі перераховані вище іграшки та багато інших можна замовити в  інтим-бутику «Казанова Super+».

Сайт: https://kazanovasuper.com/

viber +38 096 005 5464

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: сексолог, проституція
В тему