Поради

Блискуче майбутнє: #shimmer

Блискуче майбутнє: #shimmer

Блискучі тіні, хайлайтери і губні помади з мерехтливими частинками завоювали косметички сучасних дівчат.

Однак на цьому бажання блищати і сяяти не закінчилося – тренд на сяйво дійшов і до стилістів по волоссю, які створили техніку фарбування «шіммер».

Фішка #shimmer  у тому, що волосся пофарбоване в певну базу, при цьому під різними кутами і в різних світлових умовах змінює свій відтінок. Але завжди має блискучий вигляд!

По-перше, #shimmer – це красиво! По-друге, уявіть собі листівку, що переливається, пайєтки або просто калейдоскоп. Такі ефекти тепер можливо створити на волоссі за допомогою нових відтінків фарби.

#Shimmer – це не техніка фарбування, а саме нові відтінки в палітрі L'Oréal Professionnel, які підходять абсолютно всім – і блондинкам, і брюнеткам, і рудим. Головне завдання стиліста-перукаря – це правильно підібрати цей самий відтінок під твою базу. Правда, перший час волосся може мати незвичний вигляд, особливо якщо мова йде про блонді, тому що колір має властивість переливатися при різному освітленні – то він буде холодним, то теплим.

Ще одна з переваг #shimmer у тому, що в салоні це фарбування (перманентне) займає не більш ніж 2 – 3 години, а тримається – близько двох місяців. Барвники складаються на 10% з бази і 90% з пігментів, тому відтінки завжди виходять яскравими, насиченими.

До речі, навіть якщо вам уже знайома така проблема, як сивина, то #shimmer може стати чудовим її рішенням. У палітрі є чотири перламутрові відтінки, які включають у себе сріблястий, платиновий і попелястий колір.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, Модні тренди, краса
В тему