Поради

STORIES OF LOVE: в об’єктиві – дружини мільярдерів

STORIES OF LOVE: в об’єктиві – дружини мільярдерів

Усупереч стереотипам, далеко не всі подружжя мільярдерів ведуть насичене світське життя і миготять перед камерами.

Мелінда Гейтс

Її чоловік: Білл Гейтс, творець Microsoft, інвестор

Його статки: 90 млрд доларів (2018 рік, Forbes)

Другий у списку Forbes-2018 Білл Гейтс ось уже 25 років одружений з однією жінкою – Меліндою, яка не перестає його надихати. Вони зустрілися наприкінці 80-х: Мелінда Френч працювала в Microsoft, займаючись розробкою мультимедійних продуктів.

Утім після весілля Мелінда дещо змінила пріоритети, зосередившись на сім'ї і вихованні трьох дітей. До того ж у 2000 році подружжя почали одну зі своїх головних справ у житті – заснували благодійний Фонд Білла і Мелінди Гейтс.

Астрід Менкс

Її чоловік: Уоррен Баффет, інвестор

Його статки: 84 млрд доларів (2018 рік, Forbes)

Інвестиціями 88-річний Уоррен Баффет займається з юності. Справу всього свого життя він відкрив ще в 11, коли вперше спробував себе на біржі. Зі своєю першою дружиною Сьюзен він одружився ще в 1952 році, але та фактично перестала жити з ним уже наприкінці 70-х, бажаючи зосередитися на кар'єрі в шоу-бізнесі в Сан-Франциско.

Саме Сьюзен, вважається, і звела чоловіка з Астрід Менкс, запропонувавши їм двом жити разом. Усі троє зберігали чудові стосунки. З Астрід інвестор одружився тільки в 2006 році: його нареченій на той момент виповнилося 60.

Прісцилла Чан

Її чоловік: Марк Цукерберг, CEO Facebook

Його статки: 71 млрд доларів (2018 рік, Forbes)

Свого майбутнього чоловіка Прісцилла зустріла в Гарварді. Сама дівчина вчилася на факультеті біології, проте, за її власними словами, як і Марк, дещо тямила і в програмуванні. Власне, саме специфічний жарт про коди і звів молодих людей на студентській вечірці. Пані Чан, неймовірно обдарована академічно дівчина, до кінця вірила в амбітний проект коханого. Невипадково навіть їх весілля відбулося на наступний день після виходу Facebook на фондову біржу. Сьогодні закохані виховують двох дітей і займаються питаннями освіти і охорони здоров'я.

Люсінда Саусворт

Її чоловік: Ларрі Пейдж, співзасновник Google

Його статки: 48.8 млрд доларів (2018 рік, Forbes)

Дружина Ларрі Пейджа знаменитістю стала в 2007 році, коли вийшла заміж за співзасновника Google всього через рік після знайомства. Весілля, до слова, як кажуть, проходило з особливою помпезністю: молодята запросили близько 600 гостей, а місцем торжества був обраний острів Некер, що належить Річардові Бренсону, який виконав роль боярина.

Обраниця Ларрі з дуже інтелігентної родини і сама може похвалитися вражаючими академічними успіхами. Основний фокус її роботи – біологічний аналіз і дослідження.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Бізнес, Секрети успіху, мільярдери, гроші, шоу-бізнес
В тему