Поради

Dinner for lovers: що приготувати в День святого Валентина

Dinner for lovers: що приготувати в День святого Валентина

Не знаєте, чим порадувати кохану людину в День святого Валентина?

 Як щодо смачної вечері?

Тартар із устриці з лічі

Устриці вважаються класичним афродизіаком. Крім того, вони – джерело «гормону задоволення». Тартар із устриці з лічі, чилі, зеленою цибулею, лимонним желе й емульсією – яскрава нестандартна страва, яка задасть романтичний настрій та ідеально підійде для 14 лютого.

Поке з лосося

З лосося можна приготувати безліч смачних і корисних страв – від найпростіших до досить екзотичних. 14 лютого – відмінний привід проекспериментувати! І, до речі, лосось – справжнісінький афродизіак! У ньому містяться жирні омега-3 кислоти, які сприятливо впливають на серце і судини, а також стимулюють вироблення гормонів.

Мідії біломорські в білому вині

Мідії в білому вині – одна з найпопулярніших страв на півдні Франції. Їх смажать на великих сковорідках прямо на відкритому повітрі... Якщо ви з коханим не можете опинитися на півдні Франції прямо сьогодні, створіть атмосферу цього райського куточка у себе на кухні!

Рубане ребро теляти BBQ

Якщо ваш чоловіки м'ясоїд (а чоловіки, як правило, люблять м'ясо у всіх видах), порадуй його незвичайною стравою з телятини. Це ніжне м'ясо містить багато вітамінів і корисних речовин, а головне – засвоюється воно значно краще за будь-яке інше.

Дорадо з соусом Том ям

Якщо ви з коханим «сидите» на спорті, правильно харчуєтеся і категорично відмовляєтеся від їжі після 6-ї вечора, зробіть собі подарунок – побалуйте себе смачною і практично дієтичною дорадо на парі! Додати рибі «яскравості» допоможе соус Том ям.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сім'я, день валентина, їжа, день закоханих, стосунки
В тему