Поради

7 крутих українських комедій, які розсмішать вас до сліз

7 крутих українських комедій, які розсмішать вас до сліз

Ваш улюблений жанр кіно – комедії? Але сюжети закордонних фільмів здаються надуманими, а жарти специфічними? Тоді вам сподобається наш список.

В останні роки вітчизняний кінематограф нарешті вийшов на новий, якісний рівень, і вагомий внесок у нього зробили українські комедії. 2018 та 2017 роки стали плідними для гумору.

Пропонуємо переглянути 7 крутих українських комедій, які обов’язково вас розсмішать.

Інфоголік (2017)

Інформація – невід’ємна частина життя сучасної людини. Однак, якщо одним досить лише раз на день подивитися вечірній випуск новин, то інвест-менеджера Максима можна сміливо назвати інфоголіком. З однієї сторони безмежна жага до новин допомагає йому підніматися по кар’єрній драбині, проте з іншої – віддаляє від близьких людей.

Ціну інформації Макс зрозуміє тільки тоді, коли всі новини, які він почує, так чи інакше впливатимуть на його життя…

Цікаво: Українська комедія «Інфоголік» спільний проект телеканалу НЛО TV та студії Мамахохотала (у фільмі знялися актори Євген Янович та Олег Маслюк). Комедію можна подивитися на російській мові чи українському суржику. Також у картині з’явився у епізодичній ролі співак Павло Зібров.

Трейлер фільму «Інфоголік»

Скажене весілля (2018)

Василь Середюк – істинний українець, який дотримується народних традицій. Відтак, коли чоловік дізнався про те що його єдина донечка виходить заміж за блакитноокого, білокорого красеня-француза – його щастю не було меж. Ще один привід для радості можливість вкотре пожартувати над сусідом, донька якого живе з кавказцем.

Однак замість красеня-блондина донька знайомить батька з афрофранцузом.

Тепер Василь Середюк зробить усе, щоб розлучити свою кровиночку з коханим.

Цікаво: На епізодичні ролі у українські комедії часто запрошують вітчизняних зірок шоу-бізнесу. Так, у фільмі «Скажене весілля» знялися Потап, Олег Винник, Monatik та Юрій Горбунов. Також у картині з’явилися зірки гумористичного шоу «Ліга сміху», зокрема Віктор Розовий, Святослав Антіпов та Анастасія Оруджова.

Фільм «Скажене весілля» повністю

DZIDZIO Контрабас (2017)

Дзідзьо – типовий сільський мажор. Доки його мама працює в Португалії, він намагається будувати власну кар’єру. А чим ж зайнятися такому харизматичному та талановитому молодому чоловікові? Ну звичайно, Дзідзьо пряма дорога на сцену! І от герой, в розкішному костюмі від Dolce & Gabbana, на власному авто з водієм і охоронцем приїжджає на корпоратив.

Однак, через незначну автопригоду, Дзідзьо «попадає» на великі бабки. І аби терміново дістати гроші герої зважуються на операцію «Контрабас».

Цікаво: Українська комедія «DZIDZIO Контрабас» стала першим вітчизняним проектом, який окупився у прокаті. А у жовтні 2018 року в прокат вийшов фільм «DZIDZIO Перший Раз».

Фільм «DZIDZIO Контрабас» повністю

Секс і нічого особистого (2018)

У час тонни літератури, кілометрів відео у Інтернеті та пропаганди розкутості та вседозволеності, Сергій досі нічого не знає про секс. Зокрема, так вважає його дівчина. І ось, замість сказати «Так» на пропозицію коханого руки та серця, «наречена» Леся відправляє Сергія у Прагу до кращого друга.

А там він з головою поринає у світ розпусти. Більше того, Сергій знаходить свого секс-гуру…

Цікаво: Українські комедії часто знімають на основі закордонних сценаріїв. Саме так відбулося з фільмом «Секс і нічого особистого». Ця картина адаптація канадського фільму 2012 року «Мої бентежні сексуальні пригоди». Підганяла іноземний сюжет під вітчизняного глядача команда Вар’ятів. Зйомки проходили у Празі, Києві та Львові.

Трейлер фільму «Секс і нічого особистого»

Я, ти, він, вона (2018)

10-річний шлюб вбив кохання Максима та Яни. Аби знову повернути смак до життя пара вирішує розлучитися. Та перш ніж остаточно розірвати стосунки, їм доведеться ще цілий місяць прожити у статусі чоловіка та дружини. Однак, те що у паспорті досі стоїть штамп, не означає, що Максим та Яна поводитимуть себе як сім’я.

Цікаво: Українська комедія «Я, ти, він, вона» – 11-й повнометражний фільм Володимира Зеленського. До слова, стрічку було знято російською в оригіналі й опісля дубльовано українською. Справа в тому, що спочатку на роль Яни взяли литовську акторку Аґне Ґрудіте. В останній момент Ґрудіте відмовилася від цього проекту і роботу віддали Анастасії Короткій.

Трейлер фільму «Я, ти, він, вона»

Гуцулка Ксеня (2019)

1939 рік. Ярослав – справжній американець, який може невдовзі отримати казкові статки свого батька. Однак, мільйонером Яро стане лише в тому випадку, якщо виконає заповіт татуся. А для цього йому потрібно повернутися на батьківщину предків, в українські Карпати, та обрати собі там у дружину свідому українку. Однак, Ярослав не очкував, що це завдання буде таким складним, адже, як виявилось, в Старому Краї багато гарних дівчат.

Цікаво: Смішний український фільм «Гуцулка Ксеня» в першу чергу позиціонує себе як мюзикл, проте на екрані розігралася справжня комедія.

Трейлер фільму «Гуцулка Ксеня»

Герой мого часу (2018)

Навіть з маленької людини у великому місті може трапитися щось хороше. Саме так вважає Жорик, – типовий українець. Він два місяці житиме у київській квартирі тітки і не лише працюватиме, а і зав’язуватиме корисні зв’язки.

Але вже в перші дні у столиці Жорик стикається з суровою реальністю: проблеми можна вирішити лише хабаром, жагу до прекрасного не можна купити з вхідним квитком у музей, а чарівна принцеса навряд чи закохається у простолюдина…

Цікаво: «Герой мого часу» – це третій повнометражний український фільм-комедія, де персонажі розмовляють суржиком. І хоча картина вийшла під жанром комедія, за жартами простежується яскрава іронія, яку зрозуміють лише справжні українці.

Трейлер фільму «Герой мого часу»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські фільми, які повинен подивитися кожний патріот (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля, Таблоїд
В тему