Поради

Трави, щоб позбутися алкогольної залежності

Трави, щоб позбутися алкогольної залежності

Алкоголізм, це проблема, яка переслідує суспільство з найдавніших часів. Гострою вона залишається і до сьогодні. Пропонуємо кілька рецептів народної медицини, що допоможуть запобігти чи хоча б полегшити симптоми залежності.

Любисток. Настоянку з кореня цієї рослини необхідно приймати протягом тижня. Взяти середній корінь любистку і два лаврові листки, залити горілкою на 14 днів дати настоятися. Отримані ліки потрібно прийняти під час похмілля. Це викликатиме блювоту і стійку відразу до алкогольних напоїв.

Чебрець. Ця трава має діючу реовину тимолом, що не сумісний з алкоголем, і також викликає нудоту і блювоту. Для приготування ліків треба заварити 2 столові ложки чебрецю в склянці окропу. Приймати ці ліки слід протягом 2 тижнів по 4 чашки в день.

Копитняк. Цю рослину потрібно збирати під час цвітіння, тоді в ній найбільша кількість ефірних масел. Для готування відвару одну чайну ложку подрібненої трави залити склянкою води і кип'ятити протягом 20 хвилин на невеликому вогні. Приготовані ліки вживати 5 разів у день по одній столовій ложці протягом 3 тижнів.

Якщо використання лікарських трав не допомагає, отже, варто задуматися про стаціонарне лікування. Не можна недооцінювати проблему алкоголізму, адже насправді це серйозне захворювання, яке може нашкодити не тільки алкоголіку, але і його близьким.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Здоров'я, народна медицина, алкоголь, лікування
В тему