Поради

Названо найсильніші обереги для оселі

Названо найсильніші обереги для оселі

З давніх-давен обереги робили, аби захиститися від негативу і зла зовні. Коли будинок добре захищений від злих намірів, в ньому затишно, добре спиться, легко відновлюються сили, витрачені за день.

Ось кілька найсильніших оберегів для вашої оселі.

Дзвіночок. Цей талісман повинен висіти біля входу, а символізує він жіноче начало. Цей оберіг був здатний своїм звуком не тільки відвести, але і знищити зло.

Декоративний віник з символікою. Прикрашений сухоцвітом, насінням, зернами, стрічками, вишивкою, віник-оберіг приносив щастя і здоров'я в будинок.

Ляльки-мотанки. Зроблені вручну в супроводі молитви вони захищали будинок і особливо дітей від чорної магії, пристріту і заздрості. У цих ляльок немає осіб, замість них - хрест. Виготовляли весільні ляльки-мотанки для дівчат-наречених, мотанки для немовлят і ляльки-обереги для всієї родини.

Підкова. Знайдену або придбану як сувенір підкову слід повісити над дверима. За повір'ям, нечиста сила бродить по колу, і, діставшись до одного кінця підкови, розгортається ні з чим і йде назад. Якщо прибити підкову ріжками вгору - значить, господарі отримають допомогу від неба, вищих сил. Ріжками вниз - захищають будинок від сварок і хвороб.

«Гострі» овочі. Наші бабусі знали, що на кухні потрібно розвісити гірлянди з червоного перцю і часнику. Вони вбирають негатив. А корінь лепехи зберігали в шафі або в скрині як захисника від злиднів і голоду.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему