Поради

Б’юті-секрети знаменитостей

Б’юті-секрети знаменитостей

Кожного дня і за будь-якої погоди зірки виглядають приголомшливо. Які ж б’юті-секрети ховаються за красою знаменитостей?

Геллі Беррі

51-річна актриса впевнена в абсолютній силі кави у боротьбі проти целюліту. Жінка радить використовувати мелені зерна як скраб у душі: він допоможе відлущити омертвілі клітини шкіри, вирівняти рельєф і поліпшити мікроцеркуляцію крові у капілярах.

Джессіка Альба

Агітує не фарбувати вії без необхідності. Сама вона регулярно пропускає етап у макіяжі під назвою «туш для вій», використовуючи її тільки для урочистих заходів або коли потрібно приховати припухлі повіки (пам’ятаємо, що Альба – багатодітна мама!). Актриса пропонує просто розчісувати вії чистою щіточкою від туші та злегка завивати щипцями.

Дженніфер Еністон

Джен – справжній фанат вазеліну. Вона використовує його як крем для періорбітальної ділянки. Дженніфер впевнена, що чверть кавової ложечки вазеліну під кожним оком (актриса накладає масу під очі на ніч як своєрідну маску) робить «гусячі лапки» менш помітними.

Кейт Бланшетт

Її знахідка – олія ему (страусовий жир). Суперзволожувальний засіб Кейт використовує в повсякденному догляді (і за лицем, і за тілом), а також застосовує при сонячних опіках.

Моніка Белуччі

Секрет звабливих губ Моніки – розсипчасті кольорові тіні, які жінка накладає на губи між двома шарами помади.

Сієнна Міллер

Блондинка Міллер зізнається, що використовує кетчуп, коли хоче позбутися від зеленого тону волосся після невдалого фарбування. Маску із томатного соусу потрібно протримати на косах не менше ніж 20–25 хвилин.

Шарліз Терон

Шарліз досить байдужа до косметики і частенько вмивається просто холодною водою. В її косметичці у звичайні, вільні від зйомок і заходів дні, – сонцезахисний крем, легка тональна основа і туш для вій.

Міла Куніс

Ніколи не лягає спати, не пройшовши повноцінний ритуал вмивання (навіть якщо весь день була вдома з дитиною). Це, на думку актриси, запорука краси і молодості шкіри. А ще потрібно не забувати регулярно міняти наволочки на подушках для сну (сама Міла робить це кожні 5–6 днів).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, краса, шоу-бізнес, косметика, шоу-бізнес
В тему

Останні матеріали