Поради

Модний колір волосся у 2018 році

Модний колір волосся у 2018 році

Курс на природність і натуральність сильний, як ніколи. Але якщо природний відтінок і відрослі корені не надихають, пора віддаватися в руки стилістів.

Який же колір буде модним цього літа?

Nude

Контрастні пасма пішли в минуле, їм на зміну прийшли м’які переливи кольору – поєднання теплих і холодних тонів. Таке фарбування підходить абсолютно всім, потрібно тільки підібрати відповідні відтінки.

Блоранж (помаранчевий блонд)

Це світло-апельсинові відтінки, які можуть бути як яскравими, так і пастельними. Блоранж – це легкий персиковий відтінок на волоссі кольору блонд. Він пом’якшує риси обличчя, тому личить дівчатам із холодним підтоном шкіри. А ось якщо шкіра рожева, то від такого фарбування краще відмовитися. Найкраще підійде панянкам до 30 років.

Золотистий блонд

Це середина між блондом і рудим. Виглядає дуже благородно – це не просто золотистий відлив (і тим більше не банальний «жовтий»), а дійсно золотий відтінок. Варіант підійде жінкам 35+.

Пастельний рожевий і лавандовий

Пастельно-рожевий та фіалковий – це ледь помітні відблиски кварцу на волоссі. Правда, яскраві варіації – швидше молодіжний тренд.

Холодний темний тон

У 2018-му актуальні холодні відтінки: графіт, каштан, кава. Фарбування однотонне, і навіть якщо частина пасом висвітлена, різниця між основним і освітленим відтінком повинна бути максимум один-два тони. Руді й червоні відливи під забороною.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, Модні тренди, мода
В тему