Поради

Чому вони не розлучаться, перш ніж зрадити?

Чому вони не розлучаться, перш ніж зрадити?

Чому чоловік наважується на зраду і чому він не може так само зважитися на розлучення, будучи чесним перед собою та перед дружиною?

Ми, жінки, мислимо так: якщо він пішов на зраду, значить, він не задоволений шлюбом, є просте рішення – розлучення, але, можливо, для чоловіків не все так просто?

  • Чоловік, який зраджує, не завжди хоче розлучення. Цілком можливо, що він навіть кохає свою дружину... Але прагне задовольнити певні потреби, які з тих чи інших причин не в змозі задовольнити у шлюбі.
  • Чоловік, який зраджує, боїться з’ясовувати стосунки з дружиною. Можливо, він боїться визнати проблему, поговорити з дружиною, побачити її реакцію. Йому легше просто і тихо ходити «наліво».
  • Чоловік, який зраджує, сподівається, що ситуація налагодиться сама собою. Зраджуючи, він задовольняє свої нагальні потреби в сексі – і разом з тим вважає, що, хоча зараз його шлюб переживає не найкращі часи, ситуація скоро налагодиться.

Психологи кажуть, що можливі 2 варіанти реакції жінки:

  1. Страх, що якщо вона скаже чоловікові, що все знає, він покине її. Такі жінки зазвичай тримають усе в собі. Плачуть ночами в подушку, а їхні чоловіки і далі продовжують зраджувати.
  2. Бажання терміново розлучитися. Це перша реакція жінки, вона просто не в змозі мовчати і не в змозі пробачити своєму чоловікові зраду. Часто такі дружини ще й попередньо влаштовують стеження за чоловіком або допит з пристрастю, щоб з’ясувати, як же він дійшов до такого життя.

Яке рішення краще прийняти в такій ситуації – вирішувати вам.

Команда Т1 бажає вам, щоб ви ніколи не стикалися зі зрадою, а ваше життя було наповнене щирим коханням!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сім'я, стосунки, розлучення, Сім'я, стосунки
В тему