Люди

Як дружина допомогла Єгору Крутоголову стати зірковим гумористом усієї країни

Як дружина допомогла Єгору Крутоголову стати зірковим гумористом усієї країни

Улітку Єгору Крутоголову випонився 41 рік. І за цей час актор так активно працював, що сьогодні його знає чи не кожен українець, який любить посміятися.

А почалося все в Миколаєві, де Єгор народився в сім’ї інженера та викладачки...

Про це йдеться на шпальтах газети "Твій вибір".

 

Сценічний старт – у студії танців «Грація»

Подружжя інтелігентів мріяло, щоб і їхній син виріс освіченим та всебічно розвиненим хлопчиком. Тож Єгор сумлінно відвідував заняття з бальних танців «Грація».

Але душа хлопця рвалася до живого спілкування, жартів, сцени. Тому, коли 1995-го Єгор вступив до гуманітарної гімназії, очолив у закладі команду КВК. Це втім не завадило йому добре закінчити школу, отримати диплом Гуманітарного університету імені Петра Могили (факультет романо-германської філології).

Та, замість стати викладачем університету (як мама) чи інженером (як тато), Єгор Кутоголов разом із Євгеном Гашенком створили команду КВК «Дизель», яка успішно виступала навіть у Вищій лізі КВК, а 2006-го здобула Кубок Президента України.

 

Команда розпалася – пішов на телебачення

Втім того ж таки року команда розпалася, а Єгор вирішив узяти нову вершину – телебачення.

2006-го він став учасником гумористичного проєкту «Бла-бла-шоу» на російському телеканалі РенТВ. 2008-го брав участь у гумористичних боях проєкту «Ліганацій» на телеканалі СТС. Паралельно знімався в проєктах студії «Квартал 95». Команда «дизелів» виступила в п’яти сезонах проєкту «Бійцівський клуб», де тричі ставала чемпіонами.

Завойовуючи телевізійні бали, Єгор був ведучим програми «Екіпаж» на телеканалі К1, капітаном команди в проєкті «Битва українських міст» на телеканалі «Інтер», ведучим програми про спортивні курйози «Олімпіляпи».

Проте справді зірковий шлях його почався за співпраці з телеканалом ІСTV. Саме відтоді Єгор Крутоголов створив чимало гумористичних проєктів: телепередач, кінострічок, програм. Причому є не лише ідейним натхненником, а й художнім керівником та центральним актором.

А чи не найвідомішим стало його «Дизель шоу», яке спершу транслювалося на телебаченні, а потім гастролювало всіма куточками України.

 

Крутий автогонщик

Попри далеко не атлетичну структуру, Єгор Крутоголов дуже любить спорт. Займається боксом, пауерліфтингом, волейболом, плаванням. Навіть став кандидатом у майстри спорту з великого тенісу. Крім того, він усерйоз займається автоспортом, більше того – неодноразово брав участь у змаганнях.

2016-го Єгор посів третє місце в перегонах на час Time Attack Italy «Mugello» в Італії, на заводському автодромі Ferrari біля Флоренції (тоді у змаганні взяли участь 86 пілотів із різних країн світу!).

Крім того, у 2017-му Єгор Крутоголов виборов титул чемпіона України з судномодельного спорту.

 

Із дружиною познайомився, коли їй було 13-ть

Утім найбільша любов Єгора Крутоголова – його сини і дружина.

Із майбутньою обраницею, Катериною, Єгор познайомився в рідному Миколаєві. Тоді хлопцеві було 16-ть, а дівчині – 13-ть. Спершу вони просто дружили. Потім дружба переросла в кохання. І коли Єгор вирішив переїхати з Миколаєва до Києва, пара вже не уявляла свого життя одне без одного та підтвердила серйозність своїх почуттів штампом у паспорті.

На відміну від багатьох зіркових «половинок», Катя не сидить удома в очікуванні чоловіка. Вона працює з ним пліч-о-пліч – як штатний фотограф студії «Дизель студіо».

Ну, а їхні сини Лев і Максим – то пестунчики не лише долі, а й батьків. Єгор Крутоголов дуже пишається своїми дітьми. Особливо після того, як Лев у сім років став чемпіоном України з картингу (це їзда на швидкісних машинах). Меншому ж із синів, Максиму, 8 вересня тільки виповниться два роки. Тому його чемпіонські титули тільки попереду.

«Моя сім’я – це найдорожче, що я маю, – зізнався актор. – А моя дружина – це ще й частинка команди, без якої я не досягнув би і десятої частини успіху».

Ніна Грицюк

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дизель шоу
В тему