28 Жовтня 2018
Новини

Подруга по «Дизель-шоу» написала щемкі слова про Марину Поплавську: «Моя Музя»

Подруга по «Дизель-шоу» написала щемкі слова про Марину Поплавську: «Моя Музя»

Колега трагічно загиблої Марини Поплавської по гумористичному шоу вперше прокоментувала смерть артистки, разом із якою потрапила в ДТП.

Уперше про загибель колеги по «Дизель-шоу» Марини Поплавської висловилася артистка Яна Глущенко.

Тридцятидворічна акторка зізналася, що так довго ніяк не коментувала те. Що сталося із Мариною, бо ще досі не оговталися. За словами Яни, не могла говорити про це через пережиті шок, страх, біль. Тим паче, що дівчина того фатального дня, коли не стало Поплавської, була в тому самому злощасному автобусі.

http://

Про свої почуття після втрати колеги і подруги Глущенко щемко написала у своєму «Фейсбуку». І у цьому зворушливому посланні навіть зізналася, що саме Марині Поплавській, яку називала Музею, має дякувати за своє особисте щастя. Очевидно, колись саме за сприяння старшої колеги Яна знайшла свою любов.

«Я довго мовчала, адже не знала, що писати. Шок, страх, біль, горе. Наша Марі (вона ніколи не любила, коли Її називали по батькові), наша Маріанна, моя маленька. Вона завжди була нашою наставницею, мудрою, доброю і дуже ранимою душею. У нас із нею були свої особливі відносини, моя Музя (так я Її називала) відіграла велику роль у моїх особистих стосунках, за що я їй дуже вдячна. Мариша завжди любила гумор, вислови із її вуст можна було записувати як цитати.

Ти завжди нас мирила, мудро розмірковувала і їла багато шоколаду (звичайно ж, чорного, там же менше калорій). З тобою у нас найтепліші і найдобріші спогади. Я знаю, Музю, ти не хочеш, щоби ми плакали, ти завжди любила сарказм, тож твої тонометри в хороших руках! Безмірно тебе любимо, наша дівчинко! Ми і весь світ. Спи, сонечко, а ми постараємося і далі тебе тільки радувати. Люблю, Лялюню!» – написала Глущенко. 

ЧИТАЄМО ТАКОЖ: Чи вийде ще колись «Дизель Шоу» на сцену?

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, марина поплавська, дизель шоу
В тему