Відео

Житомиряни оплесками і вигуками «Браво!» провели в останню путь загиблу зірку «Дизель-шоу» (відео)

Житомиряни оплесками і вигуками «Браво!» провели в останню путь загиблу зірку «Дизель-шоу» (відео)

У понеділок, 22 жовтня, у рідному місті Житомирі в останню дорогу провели артистку Марину Поплавську, яка трагічно загинула в автокатастрофі минулої суботи.

Віддати останню шану талановитій землячці прийшли тисячі житомирян. Церемонія прощання із Мариною Францівною проходила в приміщенні Житомирського облмуздрамтеатру. Родичі, друзі, знайомі, учні (Марія Францівна, окрім сценічної діяльності, також викладала українську мову та літературу у школі), кавеенщики, учасники «Ліги Сміху» із квітами в руках утворили величезну чергу перед будівлею театру. Про це пише місцеве видання «Житомир.Інфо».

Як розповіли журналістам знайомі покійної, житомирська акторка була відкритою, щирою людиною, душею компанії.

«Вона була така абсолютно доступна та щира. Особливо останнім часом, коли стала зіркою всеукраїнського масштабу, то вона страждала від того, що не завжди могла своїм вільним часом розпорядитись, щоб приїхати на зустрічі із колегами, з подругами і до університету. Є звання «Народний артист», яке десь виписується, і вручається посвідчення. А є ось так, коли приходить стільки людей. Сьогодні ми прощаємось із абсолютно реальним народним артистом України», –зазначив викладач ЖДУ ім. Івана Франка Віктор Мойсієнко.

«Я учасник КВН у минулому. У Вінниці я провів свою молодість. Я її пам’ятаю як суворого суддю в журі. Ми її дуже сильно боялися, це було 20 років тому. Це були і фестивалі, і виїзди, ігри в Вінниці, в Житомирі, в Одесі, в інших містах. Вона була дуже крута, і її цінували, поважали і з нею рахувалися всі… Дуже шкода, що так швидко йдуть ось такі люди», – каже житомирянин Сергій Купринюк.

Прощання із Мариною Поплавською почалось о 10:30 і через велику кількість людей продовжилась до 13:30. Потім трагічно загиблу актрису відспівували в кафедральному соборі Святої Софії. Поховають Марину Поплавську на Корбутівському кладовищі в Житомирі.

Зазначимо, що у студентські роки Марина Поплавська була капітаном команди КВК «Дівчата із Житомира», пізніше – редактором української асоціації КВН. Знімалась у таких популярних гумористичних проектах, як «Дизель-Шоу», «На трьох», «DIZEL ранок», які виходять на телеканалі ICTV.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Останні миті життя Марини Поплавської: відео

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, марина поплавська, дизель шоу, дтп, смерть, поховання, житомир
В тему