Відео

«Квартал 95» & «Дизель шоу»: гучний скандал через крадіжку жартів

«Квартал 95» & «Дизель шоу»: гучний скандал через крадіжку жартів

Українська гумористична студія «Дизель шоу» звинуватила «Квартал 95» в тому, що вони вкрали деякі жарти.

Так, нібито "Квартал" перезняв і видав за свій номер "Дизеля", який останні показували глядачам на 5 років раніше (в 2015 році). У Facebook був опублікований ролик, який доводить ймовірне порушення авторського права "кварталівці". 

Між двома українськими гумористичними проектами виник серйозний конфлікт.

Студія

"Напевно миші, які з'їли зерно в Держрезерві, влаштувалися авторами до колег з" Кварталу ". І тепер сценарії можна не вигадувати, а просто перезнімати чужі номери. Приємно, що нас вже вважають" живими класиками ", але авторське право в нашій країні ніхто не відміняв. Або ми чогось не знаємо ?! " – обурилися представники "Дизель шоу".

Багато користувачів мережі і шанувальники студії були шоковані такою інформацією про "Кварталі". Вони відзначили, що ті "давно себе вичерпали". Інші ж вказали – це не перший випадок плагіату жартів у "Кварталу 95".

"Квартал вже давно вичерпав себе, перетворився в отстой! Ще в період КВН вони не гребували крадіжками, але так відверто ще не було", – написали фанати "Дизеля".

Інші, навпаки, вважали, що "Дизель шоу" повели себе некоректно. Оскільки не стали спочатку обговорювати проблему з колегами, а вирішили одразу виставити на загальний огляд.

"Хлопці, ви серйозно ?! Якщо у вас є претензії до" Кварталу ", будьте ласкаві з'ясовуйте це між собою! Навіщо в це вплутувати фанатів двох чудових передач", – обурилися вони.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд, скандал, дизель шоу, квартал 95
В тему