20 Жовтня 2018
Новини

З’явилося відео з місця загибелі Марини Поплавської із «Дизель-шоу» (21+)

З’явилося відео з місця загибелі Марини Поплавської із «Дизель-шоу» (21+)

У Мережі опублікували відео із місця моторошної ДТП у Києво-Святошинському районі, де автобус, який віз артистів популярного вітчизняного гумористичного проекту «Дизель-шоу»,  зіткнувся із вантажним автомобілем «Даф», що належить «Новій пошті». Нагадаємо, в цій автотрощі загинула одна із найколоритніших артисток команди гумористів, незмінний капітан команди КВК «Житомирські дівчата» Марина Поплавська.

Стрім із ділянки траси Київ–Чоп, де сьогодні о сьомій ранку сталася ДТП із летальним наслідком, вів адміністратор пабліку «Київ. ДТП.юа», популярного серед столичних автомобілістів. 

«Автобус на повному ходу залетів під фуру... На жаль, Марина Поплавська сиділа на передньому сидінні біля водія, і на неї припав весь удар. Її практично розірвало надвоє, зім’яло ноги, нижню частину тіла. Її викинуло з автомобіля, і, на жаль, вона загинула миттєво. Я думаю, не мучилась. Стрілка спідометра застигла на позначці близько ста, навіть трохи більше від ста, кілометрів у годину», – вів репортаж із місця аварії Влад Антонов. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ключова актриса «Дизель-шоу» розбилася в автокатастрофі (фото)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, дтп, дизель шоу
В тему

Останні матеріали