Люди

Від зурочень, заздрощів і недобрих людей – четвергова сіль та віск із травами

Від зурочень, заздрощів і недобрих людей – четвергова сіль та віск із травами

Ще в дохристиянські часи люди застосовували так звану чорну сіль. Усю ніч вона випалювалася в печі. А найкращим для того часом вважався Чистий четвер. На Великдень (в язичників він припадав на день весняного сонцестояння) чорна сіль освячувалася та впродовж року (до наступного Великодня) вона була неодмінним атрибутом трапезного столу. Адже слугувала енергетичним захистом усіх членів родини, які збиралася за столом. Кожен із присутніх додавав собі у страву трішки цієї солі і таким чином отримував як зовнішній, так і внутрішній захист від злих сил.

Про це йдеться на шпальтах газети "Твій вибір".

А от як правильно готувати цю сіль і де ще, крім трапези, застосовувати, знає наш сучасник, лікар-реабілітолог Анатолій Мозолевський, який уже багато років поєднує методи доказової та нетрадиційної медицини.

Анатолію Васильовичу, чи здатна чорна сіль слугувати оберегом не лише для членів родини а й для всього дому?

– Звичайно. За давньою традицією, крупинки чорної солі розсипаються по кутках дому, а також на поріг. І тоді все те, що неслося в хату для проведення підкладу, так і лишається на вулиці.

Аби знівелювати дію крадника (один із різновидів порчі), дівчата для збереження краси вмивалися водою з додаванням крупинок чорної солі. Щоб запобігти зуроченням, у купіль маленьким дітям теж додавали чорну сіль. Її можна завжди носити при собі, помістивши в ладанку. Бо тоді весь негатив, який ітиме на людину, сіль вбиратиме в себе. Єдиний нюанс: щоб дія солі активізувалася, треба тричі промовити «Отче наш».

– Люди, яким ви давали чорну сіль, ділилися якимись неймовірними історіями?

– Ну, от звернувся до мене перевізник. Каже: «Що не виїду в рейс – обов’язково машина ламається. Хоча перед тим упродовж 20 років нормально заробляв – і ніяких проблем не мав». Я дав йому солі, розповів, де посипати, які молитви прочитати. Через трохи телефонує чоловік: усе нормалізувалося, автівки не ламаються, люди за послугами звертаються.

Ще один випадок: молода пара побудувала дім, переїхала. Невдовзі подружилися із сусідами, стали як родичі. А за якийсь час із жінкою почали відбуватися дивні речі: постійні втома, безсилля, втрата свідомості. Обстежилася – все нормально. Що робити? Став я над нею палити льон. Відразу після цього впродовж кількох днів усе добре, а потім знову втрата свідомості. Тоді я дав чорну сіль, розповів, як нею правильно користуватися. Через трохи подружжя телефонує: «Із нашими сусідами щось таке робиться! То тиск підніметься – ходять із червоним обличчям, то ногу на рівному місці підвернуть». Одне слово, порча бумерангом вернулася сусідам.

Або ще така історія: мати тривалий час була на закордонних заробітках. Вона ніяк не могла повернутися додому, бо 20-річна дочка тут, в Україні, не вилазила з болячок. Якось ця донька перекинула мамі своє останнє фото, а зі світлини дивиться не 20-річна дівчина, а зморшкувата жінка, дуже схожа на давню мамину подругу! Заробітчанка через спільних знайомих дізналася телефон до тієї подруги, зв’язалася з нею – і на екрані побачила не пенсіонерку, а молодицю, риси обличчя якої були схожі на доччині. Тобто мамина давня подруга застосувала до дівчини один із різновидів порчі, який називається переклад: свою старість і хвороби вона переклала на дівчину, а собі забрала молодість, красу, здоров’я.

Якби мати з дочкою відразу забили на сполох, то для відвернення перекладу можна було б застосувати такий дієвий спосіб: чорну сіль викласти на сковороду, сюди ж додати нові голки і, на вогні помішуючи за годинниковою стрілкою, промовляти спеціальні молитви. Цей метод чудово допомагає повернути негативну енергію туди, звідки вона прийшла (у загаданому випадку – на мамину подругу).

– В одній із нещодавніх розмов почула, що віск – унікальна матерія, здатна вбирати негативну енергію. Ви застосовуєте віск у своїх практиках?

– Традиція використання воску існує з давніх-давен. Недарма жодне церковне таїнство, жодна служба Божа не відбуваються без використання свічок.

Я теж застосовую віск. Для посилення його дії – поєдную з травами. Бо спалювання, приміром, полину утворює дим, який руйнує ментальний негатив. Кадіння звіробоєм розвіює злі підступи, чари. Дим шавлії виганяє емоційний негатив.  Для ще потужнішого захисту в ці трав’яні свічки можна додавати чорну сіль.

– Чи можна такою свічею самостійно очистити дім та себе?

– Перші рази я б радив запалювати свічу у присутності відповідного спеціаліста. Бо трапляється, що запалюєш вогонь, а він гасне. Знову запалюєш – знову гасне. Такі попередження можуть означати, що людині через цвинтар пороблено на смерть. В подібних ситуаціях лише запалюванням свічі не обійтися. Треба використовувати сильніші способи для відвернення порчі.

До вас звертаються зі своїми проблемами багато людей. Та чи є серед них такі, яким відмовляєте в допомозі?

– Все залежить від самої людини. Вона заходить у кабінет – і я вже відчуваю її думки та настрій. Якщо людина вірить у хороший результат, якщо справді щиро просить помочі – ми працюємо. Проте є особи, які приходять мене випробувати, які не вірять у результат нашої спільної роботи. Таким я відразу кажу: вибачте, але співпраці в нас не вийде.

Крім того, важливою складовою одужання є постійна робота людини над собою. Приміром, спалив я льон – рекомендую відразу піти до церкви. Адже перебування у храмі та щира молитва зміцнюють захисну енергетичну оболонку людини. Нерідко для отримання оздоровчого ефекту рекомендую певний час побути в пості. Це означає відмовитися не лише від їжі тваринного походження, а й від негативних думок, слів, учинків. Очищуючи душу й тіло, людина, натомість, повинна наповнюватися позитивом: любов’ю, добром, милосердям.

Проте, як показує досвід, люди дуже ліниві. Вони хочуть, аби все за них робив я. Деякі так і кажуть: «Ви поможіть – ми заплатимо». А так не буває. Бо кожному воздасться по вірі його і по його трудах…

Спілкувалася Оксана Бубенщикова

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: історія
В тему