Люди

«За кілька секунд можу подумки зчитати проблеми людини»

«За кілька секунд можу подумки зчитати проблеми людини»

Із раннього дитинства Олена Романчук володіла особливим даром.

То вона могла жартома «начаклувати» так, що кулачок подруги кам’янів, а будь-яка спроба його розтиснути викликала біль. То випускницею школи вві сні побачила точні бали своїх вступних іспитів та прогноз й успішне здобуття двох дипломів про вищу освіту (вчителя біології та психолога). Навіть така банальність, як встановлення стаціонарного телефону, не минула просто так: Олена наперед вказала, які цифри їм присвоять. «Та ти просто знала», – скептично махнув тоді рукою чоловік. Хоча насправді Олена просто відчула, яким у них буде номер телефону.

Про це йдеться на шпальтах газети "Твій вибір".

– Ще у дитинстві я розуміла, що володію здібностями, яких не має ніхто з моїх рідних і знайомих. Але що це за дар, як його використовувати і, тим більше, як ним керувати – я нічого знала. Тому шукала бодай якусь інформацію про це, – починаємо бесіду з лучанкою Оленою Романчук.

Якраз тоді в Луцьку почала приймати ясновидиця Лідія. Дізнавшись про неї, 20-річна Олена Романчук пішла до неї заради цікавості. Лідія з першої ж зустрічі підтвердила: в дівчини є дар, його треба розвивати. А для цього запропонувала Олені стати її ученицею.

– Ліда вчила мене знімати інформацію з простору. І десь через пів року я вже могла за кілька секунд визначити, про що думає інша людина, які емоції відчуває, – продовжує героїня нашої історії. – Тоді я трошки злякалася таких здібностей. Адже переходила межі видимого світу і поринала в те, про що взагалі нічого не знала.

 

Уже 30 років переміщується у просторі й часі

У той же період Олена стало часто мандрувати у снах. Бувало, літала понад планетою Земля, дивилася на неї з поверхні Місяця. Бувало, подорожувала рідним вуличками Луцька, залітала у «гості» до знайомих.

– Перші такі подорожі мене, відверто кажучи, лякали. Бо я не розуміла, що взагалі зі мною відбувається. Я переміщалася з такою реактивною швидкістю, аж закладало вуха, і це не був сон, бо я могла це припинити свідомо, – усміхається жінка, пригадуючи свої тодішні емоції. – Але з часом мені це почало подобатися. Я навчилася керувати своїми подорожами душі, свідомо їх викликати і за бажанням – припиняти.

На мій запитальний погляд – пояснює:

– Мабуть, ви не раз чули розповіді людей, які у стані клінічної смерті покидали своє тіло, їхня душа літала, відчувала легкість та не хотіла повертатися в тіло. Щось подібне відбувалося й у мене. Але я чітко усвідомлювала, хто я, що зі мною відбувається та як правильно мені поводитися. Це не сон. Це стан на межі сну. Свідомість при цьому лишалася активна.

Завдяки такій здатності душі Олена Романчук мандрувала не лише у просторі. Років із 20-ть жінка переміщується й у часі. Зазираючи у своє минуле, вона бачила досвід своєї душі у багатьох земних втіленнях в образах різних чоловіків і жінок.

– Деякі з релігій заперечують теорію реінкарнації, за якою душа після смерті тіла оселяється в новій живій істоті (людині, тварині, рослині). Але я на власному досвіді переконалася: реінкарнація існує. Більше того, наші душі мають право обирати, в якому тілі хочуть перебувати під час наступного життя, які зі своїх талантів і здібностей у цьому тілі хочуть розвивати, які якості душі мають потребу напрацювати, відповідно до завдань їхньої еволюції. 

 

Телепатія – це те, чим володіли наші предки

Ще більше знань про надприродні здібності людини відкрила Олені Миколаївні ясновидиця зі США Алана Хардсонг, у якої наша героїня навчалася на початку 2000-х років.

– Мабуть, усі ми чули теорії про те, що нинішня людська цивілізація не перша і навіть не друга з тих, які існували на Землі. Так само ми чули про таємничу Атлантиду і її жителів атлантів. Недарма ж у кам’яному вугіллі та залізній руді вчені знаходять гайки, шурупи, навіть мікроплати, схожі до тих, які використовуються в сучасній електроніці. А на дні Саргасового моря знаходять високоенергетичні кристали. Це ще раз підтверджує теорію про те, що мільйони років тому на планеті жили люди, які мали високий рівень розвитку, але з якихось причин їхня цивілізація зникла. Так-от, моя наставниця Алана встановила контакт із представниками цивілізації Атлантиди та Лемурії, – продовжує Олена Романчук. – Ці люди мали такий високий рівень розвитку, що спілкувалися телепатично. Тобто свої думки передавали одне одному на величезні відстані, не застосовуючи ні слів, ні інших матеріальних засобів зв’язку. Алана встановила контакт із представниками цієї древньої цивілізації. Вона знала їхню мову. Виконувала їхні пісні. Отримувала досвід телепатичного спілкування і передавала його нам.

У телепатичному зв’язку, каже Олена Миколаївна, немає чогось неймовірного. Просто треба розуміти, що весь наш світ – це енергія, яка структурується і утворює те, що ми бачимо або не бачимо, проте відчуваємо. Відтак, енергію має все: рослини, тварини, земля, каміння, вода.  Звідси і феномен освяченої води, яку люди завдяки молитві наповнюють позитивною, божественною енергією. Звідси і феномен освячених предметів, які потім ми вважаємо своїми оберегами і які справді захищають.

 

Очищення та силу беремо від дерев, захист отримуємо від тварин

– Під час однієї з духовних практик я вчилася відчувати енергію дерев, – провадить пані Олена. – Для цього зав’язувала очі, йшла лісом – і в ті миті мала на відстані відчути, що переді мною дерево. Для когось це здається містикою, проте насправді кожне дерево випромінює енергію. Особисто я цю енергію відчуваю, як легкий вітерець.

За словами Олени Романчук, дерева дуже активно обмінюються енергією з людиною. Ось чому з давніх віків люди вірили в цілющу силу дерев, просили в них здоров’я, достатку, любові та злагоди.

– Якщо людина погано почувається, має нестачу сил, то покращити самопочуття їй допоможуть дерева. Є спеціальна техніка взаємодії з деревами. Дендротерапевти займаються саме цим. Прекрасний ефект, приміром, дає перебування поруч із дубом, кленом, березою, яблунею. Вони, як губка, вбирають у себе негативну енергію та наповнюють людську ауру позитивом. Добре впливає на людину та простір сосна, голки якої працюють, наче антени, що очищують усе довкола. А от із туєю,  ялиною, тополею, осикою та вільхою раджу бути обережними. Бо вони забирають енергію у людини, тобто діють як енергетичні вампіри. З ними можна недовго взаємодіяти хіба що тоді, коли є потреба позбутися надлишку негативної енергії, – застерігає наша героїня.

Окрім рослин, впливають на людину тварини. За словами жінки, в кожного з нас є свій тотем – тварина-оберіг. Прадавні племена поклонялися своїм тотемам. У когось такою твариною-оберегом була коза (ось чому іще з язичницький часів до нас дійшла традиція водіння Кози на Різдвяні свята), у когось – вовк. Інформація про вірування предків збереглася та дійшла до наших днів завдяки народним казкам. Адже їхні персонажі – Вовк-Сіроманець, Ведмідь, Коза, Лисиця – це і є тотеми племен, а колобок, якого хоче з’їсти кожен зі звірів, – це спрощена форма жертвоприношення.

А в наступному номері газети Олена Романчук розповість, яким чином хвороби тіла викликаються душевними травмами та як розірвати цей зв’язок.

Оксана Бубенщикова

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: історія
В тему