Люди

Віра Брежнєва: «Мені подобається виходити із зони комфорту»

Віра Брежнєва: «Мені подобається виходити із зони комфорту»

Віра Брежнєва розповіла про стереотипи, критику, домашнє господарство і стосунки з чоловіком.

Про це йдеться у журналі "Твій вибір".

Про те, як подобатися собі

Почати з віри в себе. Ідеальних людей не існує, але існують дуже щасливі, які вміють цінувати те, що у них вже є. Безумовно, потрібно постійно розвиватися. Це копітка робота з комплексами й подоланнями, теорія маленьких перемог. Неможливо зробити щось одне – й отримати повний результат, так не буває. Моя робота над собою почалася з тіла.

Про стереотипи

Нещодавно у мене був стендап на цю тему, можу тут продовжити. Є люди, які думають, що артисти і в житті ходять у вечірніх сукнях. Є концертні костюми і звичайний одяг, вбрання на заходи мені надають бренди. Нещодавно прочитала, що я вийшла заміж за розрахунком. Так ось, я подумала: враховуючи, скільки я працюю і заробляю, здається, це зі мною вже можна одружитися з розрахунку. (Сміється.) Хоч я і господиня хороша. Люблю, коли вдома все на своїх місцях. А відновлююся я в колі сім'ї. І часом це дуже пасивне проведення часу, чому мої діти не завжди раді.

Про стосунки

Я сильна, але мені пощастило, що у мене сильний чоловік. Це дозволяє мені побути з ним слабкою дівчинкою, яка може поплакати на плечі, запитати поради або попросити допомоги. У той же час він захоплюється моєю самодостатністю. Наші стосунки збалансовані. Ми дуже багато говоримо і завжди на зв'язку. Я можу дозволити собі поділитися із близькими проблемою, але не скаржитися на все підряд. Я рідко скаржуся і не люблю від когось часто чути скарги. Якщо люди чимось постійно незадоволені, вони концентруються на недоліках і не бачать за ними переваг, не отримують задоволення від життя. Найчастіше їм самим подобається бути в ролі жертви. Для мене ж склянка все-таки наполовину повна, а не порожня.

Про плани

Готуємо нове шоу, нові постановки, улюблені пісні, якісний звук і нереальну атмосферу. Ну і, звичайно, у планах активний розвиток мого б'юті-бренду VERA. Вірю, що попереду багато краси!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Зірковий style, музика
В тему

Останні матеріали