Люди

Віра Брежнєва: «Потрібно жити, як велить серце»

Віра Брежнєва: «Потрібно жити, як велить серце»

Одна з найкрасивіших українських артисток Віра Брежнєва вдало поєднує ролі співачки, актриси, посла доброї волі ООН, мами та дружини.

Більше того, красуня зазначає, що на пенсії стане письменницею та випустить пригодницькі розповіді із серії «Нотатки людини-оркестру». За матеріалами hellomagazine.com.

Які поразки траплялися на Вашому шляху?

– У мене зазвичай усе під контролем – завжди намагаюся тримати руку на пульсі. Але траплялися ситуації, коли мені було дуже складно: я залишилась одна з двома дітьми... І з роботою було якось як мокре горить. Загалом, дуже підвішений стан за багатьма пунктами. Хоча, звичайно, сім’я старалася мене підтримувати, але...

Вам важко далася ця історія?

– Дуже важко. Здавалося б, ти вже прийняла рішення, все зважила і сповнена сил рухатися далі, а потім раз – і життя показує, що це все набагато важче, ніж тобі здавалося. На щастя, мене швидко привели до тями. Мені подзвонив кастинг-директор Адама Сендлера з Голлівуду і запропонував знятися в кіно. Я подумала: «Нічого собі!» – і трішечки піднялася духом. Знаєте, коли почуваєш, що ти нікому не потрібен, і земля під ногами губиться, такі дзвінки можуть відразу все змінити. І нехай наміченого тоді в результаті не сталося, тому що я не вклалася в терміни, це вселило в мене віру в себе.

Віро, Ви йшли досить непростим шляхом. Це вимагало певної мудрості, терпіння?

– Безумовно. Поки ми юні, життя здається зовсім іншим, воно більш насичене драматизмом. Усі ми років у 20 – 25 максималісти й егоїсти. Якщо щось відбувається, відразу – о Боже! Мені довелося вчитися жити з людьми. Навіть у батьківській родині я більше була диким вовченям, завжди якось осібно трималася. Проте потім, коли у мене народилася перша дитина, я почала розуміти, що сім’я – це велика праця, яка вимагає величезної внутрішньої роботи над собою. І те, до чого я зараз прийшла, – це тверда впевненість, що потрібно жити, як велить серце. Тільки так вибирати людей, роботу, приймати рішення. Тому що розум часом може обманювати, повести неправильною дорогою. Не треба думати про те, хто що скаже, звертати увагу на стереотипи. Це твоє життя, воно у тебе одне, і хочеться прожити його повноцінно. З максимальною користю для себе і тих, хто тебе оточує.

Розкажіть про дочок: чим вони зараз живуть?

– Соня, старша, дуже серйозно ставиться до навчання. І мені радісно, що вона усвідомлює: це потрібно для неї самої. Раніше, років до 14, навчаючись, вона швидше робила мені послугу. Соня хоче пов’язати своє життя з кінематографом. У неї далекосяжні плани – вона вчиться в американській школі й там же має намір вступати до університету.

А молодша, Сара, занадто менька для самовизначення. Вона займається музикою, малює, кайфує. Для неї зараз найголовніше в світі – це мама.

Як розвивається Ваша вокальна кар’єра?

– Успішно, слава Богу. Думаю, ви й самі це бачите. Я виконую свою місію у музиці й отримую від цього задоволення. Займаю нішу, в якій я одна у своєму роді. Іноді хочеться радикальних змін, але коли я пробувала експериментувати, зрозуміла: глядач мене любить саме такою, яка я є, відчуває мою позитивну енергію і відповідає взаємністю. Радує, що з кожним роком моя кар’єра набуває все більше нових граней. Ці десять років були неймовірно насиченими, і я вірю, що це тільки початок.

БІЛЬШЕ ПРО ВІДОМИХ ТА ЦІКАВИХ ЛЮДЕЙ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ» В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше, Інтерв'ю, шоу-бізнес
В тему