20 Листопада 2017
Новини

Іменини 20 листопада: кого привітати з Днем ангела

Іменини 20 листопада: кого привітати з Днем ангела

Цього дня відзначають день ангела Кирило, Валерій, Григорій, Євген, Єлизавета, Микола, Михайло, Олександр, Олексій, Федір.

Чим особливі «винуватці свята» з таким іменем? Трошки про їхні секрети…

КИРИЛО

Ім’я Кирило в перекладі з давньогрецької мови означає «пан», «владика», з перської – «сонце». З дитинства Кирило дуже допитливий. Його цікавить абсолютно все, ви втомитеся відповідати на його запитання. Щоб компенсувати це, він починає рано читати, книги проковтує з вражаючою швидкістю, іноді не зовсім розуміючи зміст. Кирило вміє добре та правильно поводитись у соціумі. Всі дорослі його нахвалюють і ставлять іншим дітям у приклад. Він допитливий і честолюбний, іноді – занадто самолюбний, ласий на похвалу. Він може здаватися несміливим, але насправді цей чоловік не піддається чужому впливу, надзвичайно об’єктивний і самовпевнений. Інтуїція у чоловіка на ім’я Кирило дуже розвинена, та частіше він користується розумом. Темперамент Кирила дозволяє і аналізувати, і проявляти увагу до дрібниць однаково добре. Цей чоловік має гарну пам’ять. Моральні принципи Кирила дозволяють порівнювати його із солдатом, який завжди діє за статутом. Він надійний і може сильно любити. У дружини Кирило вибирає владну жінку, яка здатна стати главою сім’ї. У компанії приятелів Кирило, навпаки, прагне панувати. Він азартно сперечається, підбиває друзів на авантюри. В роботі Кирилу потрібна чітка мета, тоді цей чоловік у стані правильно подати себе. В іншому разі Кирило може бути претензійний і ледачий. Як правило, чоловіки із цим ім’ям стають лікарями, промисловцями або суддями. Однак для досягнення значущих успіхів Кирилу потрібно подолати себе, перестати прагнути до ефектної краси, не пливти за течією. Кирило прагне бути всюди першим. Якщо в Кирила з дитинства виховати легке ставлення до життя і до себе, навчити сміятися над собою і жартувати, то він стане душею компанії. Все в своєму житті Кирило вибирає, озираючись на оточення: як вони на це подивляться, що скажуть, як оцінять. І дружину, і машину, і місце відпочинку. Його дружині варто врахувати ці особливості поведінки Кирила, щоб шлюб був у радість, а не в тягар.

ВАЛЕРІЙ

Ім’я Валерій – це форма латинського імені Валеріан, що означає «бадьорий», «міцний». Він робить сміливі, часом навіть відчайдушні вчинки. Іноді цей чоловік стає колючим, як кропива. У справах Валерій наполегливо йде до мети, не боячись перешкод. Цей чоловік самолюбний, болісно переносить шпильки на свою адресу, особливо з боку жінок. До сім’ї він прив’язаний надзвичайно, зрадити дружину для нього немислимо. У дитинстві Валера – бешкетник. Слухається батьків Валера не завжди, в його житті велику роль відіграє самовиховання. Активність і різкість послаблюються з роками, проте, як і раніше, люди тягнуться до цього чоловіка. Валерій має досить міцну психіку. Він здатний легко познайомитися, не обтяжується безліччю комплексів. Активне життя, що вимагає безперервних дій, для Валерія – норма, без якої йому може бути нелегко. Валерію важливо почувати себе потрібним, давати поради, брати участь у всіх справах. Валерію властива непохитна віра у вищу справедливість. Він безкомпромісний, вірний і важко переживає обман з боку інших людей. Чоловік оптимістичний і приємний у розмові, однак досить гострий на язик і в сварці може здатися надмірно різким. У виборі подруги життя Валерій вельми педантичний. Може довго не одружуватись, але при цьому мати безліч прихильниць. Він налаштований на приємне спілкування з протилежною статтю. Валерій – справжній цінитель жінок, любить розкутих красунь зі стрункою фігурою та привабливими грудьми. Іноді потрапляє в складні ситуації, але виходить з них завдяки гарному почуттю гумору. Валерій закохує в себе жінок. За вдачею він однолюб. Зустрівши глибоко порядну і духовно розвинену жінку, одружується і стає вірний дружині, прив’язаний до неї, ніжно любить дітей. З іншого боку, він і до себе чекає щирої уваги.

ГРИГОРІЙ

Ім’я Григорій грецького походження. У перекладі слово «грігорео» означає «пильнувати, не спати», також його перекладають як прикметник «чуйний», «не сплячий». Григорій – одне з небагатьох імен, що з’явилися в епоху становлення християнства; ім’я метафорично зіставлялося з особистими якостями ідеального християнина.

У дитинстві Григорій дуже живий і непосидючий хлопчик. При цьому він старається бути хорошим, битися не любить, але за себе обов’язково постоїть. Подорослішавши, він намагається бути рівним з оточуючими, ввічливий з усіма. Григорій дуже чутливий, навіть різке слово або недоброзичливість співрозмовника можуть його образити. Він завжди думає про те, щоб не скривдити нікого навіть словом. Гриша приділяє багато уваги своєму одягу та зовнішньому вигляду. Він залежний від думки оточення, йому хочеться подобатися всім. Здібності Григорія можуть проявитися в сфері техніки – йому подобаються прикладні науки. Він дуже любить читати і розвинений усебічно. Завдяки цим знанням здатний бути фахівцем у будь-якій професії. Але Грицько не кар’єрист, і йому не вистачає трішки честолюбства, щоб бути успішним по-справжньому. Григорій вірний тій жінці, яку вибере собі супутницею життя. До неї у нього не буде особливих вимог. Він цінує домашній затишок і любить смачно і різноманітно поїсти.

ЄВГЕН

Ім’я походить від давньогрецького слова, що означає «шляхетний».

Маленький Євген рано почне читати й писати. Він добре вирішуватиме завдання, що вимагають певної кмітливості. Євгенові легко будуть даватись іноземні мови. З ровесниками дружний, має серед них повагу. До дівчат відчуває романтичні почуття, іноді зайво ідеалізуючи їх.

Євген працьовитий, але труднощі, що виникають у нього на шляху, вибивають його зі спокійного стану, змушують нервувати. Найбільшого успіху може домогтися в техніці й точних науках. У роботі, що вимагає великої концентрації сил і уваги, досягне середніх показників. Серед Євгенів чимало електронників, письменників, льотчиків.

ЄЛИЗАВЕТА

Ім’я Єлизавета має давньоєврейське походження й у перекладі буквально означає «Бог мій – клятва», «заклинаємо Богом». Примхлива, категорична і самозакохана, Єлизавета нерідко почувається недооціненою, тому часто вступає в конфлікти і робить божевільні вчинки. Це владні жінки, які мріють спорудити навколо себе маленьке королівство. Єлизавета вперта, заздрісна, хвалькувата, її постійно мучать сумніви, вона завжди має купу проблем і намагається повідомити про це абсолютно всім близьким і друзям. Проте з дорогими для Лізи людьми вона проявляє себе доброю і чуйною жінкою. Вона – інтроверт, замкнута і не завжди каже те, що дійсно думає. Єлизавета вміє пристосовуватися до людей, які її оточують. Вона цікава та врівноважена, завжди доводить розпочаті справи до переможного кінця, при цьому на першому місці для цієї жінки будуть її інтереси. Дуже болісно сприймає власні невдачі. Конфліктність Лізи негативно позначається на її відносинах із колегами. Єлизавета обожнює плести інтриги і розпускати плітки, в спілкуванні з жінками воліє бути лідером. Узагалі ж професійна діяльність для Лізи не є найбільш важливою сферою життя. Ідеальні професії для Єлизавети – радіо- і телерепортер, ці жінки завжди цікавляться новітніми розробками в галузі радіоелектроніки. Проте потай від усіх Лізи мріють бути розвідницями або слідчими. Найважливіше в житті Єлизавети – її сім’я. Ліза прекрасна господиня, ощадлива і запаслива. Вона відмінно готує і частенько балує свого чоловіка різними кулінарними шедеврами. До візитів друзів і чоловікових родичів Єлизавета ставиться спокійно, також спокійно вона спілкується з сусідами. У сімейних стосунках шукає спокою та миру. Перші роки подружнього життя Лізи можуть характеризуватися напруженням у відносинах із чоловіком, але пізніше всі проблеми зникають. У молодості Єлизавета має безліч шанувальників, щасливою вона стає, як правило, тільки в другому шлюбі. Зустрівши коханого і ставши його дружиною, Єлизавета буде йому вірна, навіть коли овдовіє. Єлизавета любить заманити в свої тенета сором’язливого чоловіка, який навіть не здогадується, куди потрапив. Вона мріє кинутися в обійми коханої людини, але приховує своє бажання. Єлизавета завжди шукає найкраще, зокрема і партнера. Зовні Ліза виглядає привабливою, але хитрою кокеткою, вона обожнює яскраво одягатися. Єлизавета дуже легко сходиться з новими людьми. У Єлизавети дуже розвинена інтуїція, яку вона успішно використовує для вибору друзів. Ліза обожнює гучні компанії та розваги, однак, вибираючи між подругами і сім’єю, завжди обере сім’ю.

МИКОЛА

Ім’я походить від давньогрецького імені Ніколаос, що перекладають як «переможець народів».

Микола з дитинства росте міцним і здоровим, хворіє рідко. Не дістає капризами батьків, напевно, тому вони не завжди приділяють Миколі достатньо часу. Навчається добре з усіх предметів. Серед однолітків його вирізняє сила, активність і кмітливість.

Труднощі переборює без сторонньої допомоги. Врівноважений, працьовитий і працездатний. Микола спроможний опанувати будь-яку професію, буде добре заробляти.

Простий у спілкуванні, товариський. На посаді керівника Микола жорсткий і навіть деспотичний. Підлеглі будуть побоюватися його. У стані гніву погано контролює себе і може наламати дров.

МИХАЙЛО

У перекладі означає «подібний до Бога». 

В основному Михайло росте здоровою дитиною. Він привабливий, розумний, але в колективі відлюдний. На людях створює образ благополучної людини, а в душі страждає від самотності. Схильний замикатися в собі, зайво суб’єктивний. Необхідно з дитинства відволікати такого хлопчика від його думок. 

Михайло дисциплінований, цього вимагає і від інших. Ретельно підбирає розумних та інтелігентних друзів, яким відданий назавжди. Дуже чутливий до поразок і невдач, що травмуватимуть його гордість. Працює для досягнення мети, а не для радості несподіваних відкриттів. Михайлу подобається медицина, він може успішно займатися підприємництвом. Стосунки з оточуючими у Михайла складаються не відразу, він обережний, нерішучий. Уважно прислухається до внутрішнього голосу, володіє хорошою інтуїцією. Вміло приховує свою чутливість. Одна з основних його рис – висока моральність. При ньому краще не жартувати про норми моралі. У Михайла сильна воля, він повністю контролює свої почуття.

ОЛЕКСАНДР

Ім’я походить від грецьких слів «алекс» – захисник і «андрос» – чоловік.

У дитячому віці Олександри нерідко хворіють, але якщо підлітками починають загартовуватися й займатися фізичними вправами, тоді з них виростають міцні й стійкі чоловіки. Олександри завзято домагаються своєї мети. Вони можуть стати на чолі колективу й уміло керувати ним, опираючись при цьому на найбільш здібниих працівників, довіряючи їм найскладніші справи. Мають репутацію справедливих людей.

 

ОЛЕКСІЙ

Ім’я Олексій у перекладі з давньогрецької мови означає «захисник», «той, хто оберігає». У слов’янських народів вживалися й інші форми цього імені: Алексій, Лексей, Ляксей, Олексей, Олекса, Алекса, Алесь, Олесь, Лесь. Ім’я Алекса також є самостійним ім’ям. У імені Олексій існує рідко вживана жіноча форма імені – Олексин, яка була запозичена з французької мови. В сучасності стало вживатись інше жіноче ім’я, утворене від імені Олексій, – Алексія. Олексій може похвалитися досить розвиненою інтуїцією. Але в досягненні своїх бажань йому допомагає не тільки вона, а й властиві Олексію активність і воля. Олексій уміє оцінювати свої сили. Якщо він упевнений у своєму успіху, то йтиме до переможного кінця, а якщо благополучний результат видається чоловікові сумнівним, то, найімовірніше, він відмовиться від своїх спроб. Поступливий характер Олексія допомагає йому щасливо будувати своє сімейне життя. Творчі здібності дають широкі перспективи, але Олексій дуже гидливий і тому відмовляється від багатьох вдалих ідей. Найбільше у своєму житті Олексій цінує батька, слідом ідуть діти Олексія. Маленький Олексій дуже доброзичливий. Льоші важливо в будь-якій справі досягати найкращих результатів. У хлопчику говорить вроджене честолюбство. Іноді ця риса спить, і тоді Льоша стає ледачим і бездіяльним. Олексій не належить до величних і видатних людей. Він звичайний чоловік, ніжний з тими, кого любить, і надійний для своїх друзів. Він не позбавлений прекрасних якостей, але всі вони виражені не яскраво. Чоловік непогано пристосований для повсякденного життя, але сильні пристрасті й несподівані повороти долі не для нього. Олексій часто тікає від дійсності при найменшій невдачі. Він заглиблений у себе, багато фантазує. Олексій не любить засудження і легко виправдовує себе, вигадуючи пояснення своїм вчинкам. Розум і інтуїція Олексія швидше жіночого типу, ніж чоловічого. Він уважний до дрібниць, має хорошу пам’ять, відрізняється допитливістю. Олексій незмінно шанобливий зі своїми батьками. У відносинах із жінками цей чоловік цінує акуратність і охайність своєї обраниці. Чутливість і вразливість Олексія привертають до нього багато прихильниць, тому перемоги над протилежною статтю він здобуває легко і часто. Проте Олексій – вірний чоловік, що ставиться до дружини часом занадто довірливо. Особливих захоплень у чоловіка з ім’ям Олексій немає. Його можна назвати людиною справи, якщо лінь не взяла в ньому гору. Він не позбавлений творчих здібностей, які можуть допомогти стати хорошим художником, актором, письменником. Професії, пов’язані з точною наукою, також підходять Олексію. Одноманітна робота не дуже подобається Олексію, але старанно виконувати він буде і її. Якщо у чоловіка буде на те бажання, то він зможе добитись успіхів і в спорті, і в бізнесі, і в виробництві, заробивши цим собі становище в суспільстві.

ФЕДІР

Ім’я має давньогрецьке походження й означає «Божий дарунок». Федір у дитинстві похмурий, мовчазний і впертий. Він не любить бути ініціатором дитячих ігор і перебуває іноді осторонь однолітків. Батькам і вчителям особливо подобатиметься акуратність Федора.

Речі в нього завжди будуть у повному порядку, книги й ручки складені на столі, а з відірваним ґудзиком відразу ж прибіжить до матері чи й сам візьметься пришивати. Не любить давати списувати домашні завдання, які сам зробив. Акуратність і педантичність властива чоловікам із іменем Федір протягом усього дорослого життя. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали