20 Листопада 2017
Новини

Пугачова і Галкін - обвінчались

Пугачова і Галкін - обвінчались

68-річна Алла Пугачова і 41-річний Максим Галкін, які прожили в шлюбі шість років, повінчалися днями в одному з православних підмосковних храмів.

Галкін брав участь у таїнстві вперше, а Пугачова вже одного разу вінчалася (1994 року в Єрусалимі зі своїм тодішнім чоловіком Філіпом Кіркоровим), повідомляє vesti-ukr.com. 

Для церемонії співачка обрала сукню кольору какао з молоком і фату в тон. Боярином став Ігор Ніколаєв. На вінчанні були присутні спільні діти пари – чотирирічні Ліза та Гаррі, а також Крістіна Орбакайте, Валентин Юдашкін і Олександр Буйнов. «Таїнство відбувалося в невеликому сільському храмі, де все було прикрашено білими квітами, – розповів Олександр Буйнов. – Звичайно, Алла могла влаштувати все це масштабно, з десятками запрошених, але вона вважала за краще інтимний варіант. І тільки з близькими людьми. Вінчання тривало близько двох годин. З прекрасним співом, до якого і я приєднався».

За словами артиста, Ніколаєв і подруга сім’ї тримали вінці. «...Ігор сказав їй: «Будемо міняти руки за командою». І вони злагоджено міняли – ліву на праву, коли втомлювалися. Все було світло, здорово, радісно. Гаррі та Ліза не бігали, не сміялись, а спокійно сиділи на стільчиках, усвідомлюючи урочистість заходу. Гаррі при цьому весь час розмашисто, так по-чоловічому, хрестився. Відчувалося, що діти не вперше в цьому храмі. Потім ми всі поїхали вечеряти до них додому (пара живе в підмосковному селищі Грязі). Там теж було весело, але все-таки дещо стриманіше, ніж, наприклад, на такому святі, як Новий рік», – розкрив подробиці Олександр Буйнов.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему