15 Листопада 2017
Новини

Ані Лорак прорвалась на сцену Києва після трьох років перерви і зірвала овації

Ані Лорак прорвалась на сцену Києва після трьох років перерви і зірвала овації

Вражаючою несподіванкою для глядачів концерту «FREEDOM BALLET» у Києві став виступ Ані Лорак.

Як відомо, артистка давно не показувалась в Україні через неприйняття активістами і патріотами. Вона мешкала і виступала в Росії. Відомо, що зовсім недавно Ані Лорак отримала нагороду «Золотий грамофон» під час церемонії вручення у Москві.

Під час нещодавнього концерту в Києві глядачів навіть не попередили про виступ Лорак, ані в афішах, ні в інших анонсах заходу про це не йшлося. Єдине, що повідомляли упорядники концерту – це те, що на сцені виступатиме спеціальний гість. Ані Лорак вразила багатотисячний зал, виступивши тільки з однією піснею. Але цього вистачило, щоб отримати підтримку і овації глядачів, які аплодували артистці стоячи.

Цікаво, що тільки Ані Лорак удостоїлась настільки активних оплесків.

Жодного коментаря про свій виступ Лорак ніяким чином не коментувала, хоча перед тим активно розповсюджувала свої світлини із виступів в інших країнах, зокрема й у Росії.

Нагадаємо, що востаннє Ані Лорак давала концерти в Києві у листопаді 2014 року. Тоді виступи артистки спровокували масові заворушення, які супроводжувалися бійками та димовими шашками. Свої дії протестувальники пояснювали тим, що співачка виступає із концертами в Росії й нині дуже агресивно налаштована проти України. Також Лорак фінансує тероризм на Донбасі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему