6 Червня 2024
Новини

Смерть чоловіка після відвідин ТЦК на Житомирщині: за розслідування взялася прокуратура

Смерть чоловіка після відвідин ТЦК на Житомирщині: за розслідування взялася прокуратура

У кримінальному провадженні, розпочатому за фактом смерті військовозобов’язаного, якого доставили до територіального центру комплектування на Житомирщині, розпочали розслідування.

Про це повідомили в Офісі генпрокурора.

За даними слідства, громадянина доставили до районного ТЦК для проходження військово-лікарської комісії. Попередньо, там у нього нібито стався епілептичний напад.

Чоловіка каретою швидкої медичної допомоги доставили до реанімації. Але 2 червня у лікувальному закладі лікарі констатували його смерть.

Наразі слідчі намагаються встановити всі обставини. Подію зареєстрували за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України — умисне вбивство.

У військкоматі заявляли з посиланням на свідків, що померлий чоловік нібито за декілька днів до цього зловживав алкоголем і був з ознаками легких травмувань.

Уранці 29 травня в нього стався епілептичний напад, який у ТЦК пов’язали з тривалим вживанням алкоголю. Зазначають, що йому надали першу невідкладну медичну допомогу та викликали «швидку». Також у ТЦК заперечили інформацію, що смерть чоловіка пов’язана із певними діями працівників військкомату.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: житомир, війна з Росією, прокуратура
В тему